Çözüldü sunucum crash veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

göklerdengelen

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
iConomy_Recreation v8.0 eklentisinde bir sıkıntı gözüküyor. Eklentiyi kaldırıp tekrar sunucunu açarmısın ?

deniyorum bekleyin

iConomy_Recreation v8.0 eklentisinde bir sıkıntı gözüküyor. Eklentiyi kaldırıp tekrar sunucunu açarmısın ?
İsminde boşluk olduğu için uyarı vermiş sadece boşluk yerine _ falan koyarak düzeltilebilir ama onu düzeltmesi sunucuyu açmayacak. Bu günlerde bu sorunu sıkça görüyorum bütün eklentileri kendiniz test etmelisiniz hangisinin sorunlu olduğunu anca böyle bulabilirsiniz.

sabah açıktı sunucu birden böyle bir hata vermesi saçma değil mi ?

iConomy Recreation adlı eklentinin ismini iConomyRecreation diye değiştirin sorunsuz çalışacaktır. :)

hayır çözülmedi.

sorun bununla alakalı olabilir mi ?

[Server] INFO Set PluginClassLoader as parallel capable[DOUBLEPOST=1501267544,1501267453][/DOUBLEPOST]çünkü bu yazıdan sonra server stopped hatası geliyor[DOUBLEPOST=1501267667][/DOUBLEPOST]ayrıca daha önce de iconomy hatası alıyordum ama sunucu sorunsuz bir şekilde başlatılıyordu.

Farklı sürüm indirin

İsminde boşluk olduğu için uyarı vermiş sadece boşluk yerine _ falan koyarak düzeltilebilir ama onu düzeltmesi sunucuyu açmayacak. Bu günlerde bu sorunu sıkça görüyorum bütün eklentileri kendiniz test etmelisiniz hangisinin sorunlu olduğunu anca böyle bulabilirsiniz.
Neden dediğimi yapmıyorsun? Sorun onda değil diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl