sunucuna DDoS atıyor olabilirler veya crash ben DDoS/Crash yediğim zaman böyle hata veriyordu. kendi tahminimcrash logu budur sürekli crash alıyorum sebebi nedir.
olabilir bilmiyorum başka nedendir acaba.nasıl engellerız pekisunucuna DDoS atıyor olabilirler veya crash ben DDoS/Crash yediğim zaman böyle hata veriyordu. kendi tahminim
Koruma satın almalısın bildiğim kadarıylaolabilir bilmiyorum başka nedendir acaba.nasıl engellerız peki
tamam deniyorum bunuKoruma satın almalısın bildiğim kadarıylaplugini var ücretsiz denemedim eğer deneyen kullanıcılar varsa sana yardım edecektirDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ByVoxar
fabric / forge girişlerini engelle ddos saldırısı yemişsin lpx eklentisi alcrash logu budur sürekli crash alıyorum sebebi nedir.
fabric forge ile alakası yok.fabric / forge girişlerini engelle ddos saldırısı yemişsin lpx eklentisi al
takendisiyim
durumun fabric forge ile bir alakası yok ayrıca bunu yaparsanız kendi ayağınıza sıkarsınız, fabric forge oyuncuların mod yüklemek için kullandığı araçlardır modsuz oynanmıyor bu oyun neredeysefabric / forge girişlerini engelle ddos saldırısı yemişsin lpx eklentisi al

benjamin17
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!