Çözüldü Sunucum çöküyor, oyuncularım atılıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmreCN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.624
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hostingler artık panel kullanmıyor zaten artık herkes vds üzerinde kendisi açıyor ip ile. Yani çoğu sunucu öyle yapıyor ve bu pluginlerle alakalı bir sorun oldunu düşünmüyorum.
Nasıl ya?!?! Bu ne zaman oldu da benim haberim yok ?!?!

Tüm oyuncular atılıyorsa payload saldırısı olabilir eğer o an herkes te kasma oluyosa korumaları güncelle bende böyle sorun yaşamıştım veri merkezli bir sorun ya da makine kaynaklıda olabilir

konu ile ne alakası var aceba cidden merak içindeyim ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Panelde tam olarak ne gibi bir hata veriyor gördüğüm kadarıyla readtimeoutexception diyor bu sorun genellikle bozuk spigotlardan gelen bir sorun tekrar yeni bir dosya oluşturunuz yani yeni bir temiz spigotlu sunucu acın uzak masa üstü kullanıyorsanız.
Evet ben de öyle düşünüyordum ama yazdığım gibi paper taco normal spigot hepsini denedim ancak fayda etmedi

TPS 20 iken oyuncuları atıyordu oyundan.
Bir kaç eklenti sildim oynadım biraz pluginlerle şuan atmıyor ama tps 100+ olurken 6 oluyor :|​

Evet ben de öyle düşünüyordum ama yazdığım gibi paper taco normal spigot hepsini denedim ancak fayda etmedi

TPS 20 iken oyuncuları atıyordu oyundan.
Bir kaç eklenti sildim oynadım biraz pluginlerle şuan atmıyor ama tps 100+ olurken 6 oluyor :|​
Bi kaç eklenti daha silmeyi deneyin.MoneyPuncher silin eğer kalıyorsa bu bir nevze tps artırır.Konsoldan hangi plugin spam yapıyor inceleyib, yeniden editlemeyi deneyin.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
AskyBlock bitirdi beni '':/''
Kanka aSkyblock önermiyorum.FabledSkyblock öneririm çok kaliteli ve kullanışlı 12 dolar fakat bence bu fiyata değer tabi leak kullanmak istersen sana bağlı olan birşeydir.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
AskyBlock bitirdi beni '':/''
Ek olarak konsola baktım ve Entity hatası veriyor.Bence fazla mob doğma ve ya spawnerlerin çokluğundan kaynaklanıyor.Umarım yardımcı olmuşumdur.

server de 71 plugin var biraz normal değilmi sizin yeni nesil dediğiniz sunucuları ben 40 pl ile yapıyorum oyuncular yüksek ihtimal ile pingden atılıyor ve orda yeşil gözükse bile pluginler çelişmayanlar olabilir en iyisi logları atmanızdır...
Kendi sunucumda 75 plugin bulunuyor ve ping değerleri 15'in üzerine çıkmıyor. Bunun tam olarak sunucuda bulunan plugin sayısı ile alakası yok açıkçası.

server de 71 plugin var biraz normal değilmi sizin yeni nesil dediğiniz sunucuları ben 40 pl ile yapıyorum oyuncular yüksek ihtimal ile pingden atılıyor ve orda yeşil gözükse bile pluginler çelişmayanlar olabilir en iyisi logları atmanızdır...
Alakası yok kendi sunucum 8gbram İntel İ7 işlemci mevcut ve 110 adet plugin 10 tane skript var ve tps değeri 20 20 20 ve ping filanda çıkmıyor yani plugin ile alakası yok 71 plugin sayısıda az bir sayı zaten.

uyumluluk ile alakalı bir şey önüne gelen plugini eklersin 110 plugin olur ama tps yerlerdedir.Uyumlu olanları indirirsin tps 20 dir.

uyumluluk ile alakalı bir şey önüne gelen plugini eklersin 110 plugin olur ama tps yerlerdedir.Uyumlu olanları indirirsin tps 20 dir.
Zaten uyumlu olmayan bir plugin neden ekleciceksin ki yani sebep nedir.

Merhaba MC-TR.
Uzun süredir sunucum da sorunlar bitmiyor.
Önce lag sonra çökme şimdi de oyuncularım durduk yere atılıyor oyundan.
PaperSpigot - TacoSpigot - Spigot (1.8.8) bunların hepsini denedim ancak fayda etmedi.
TPS değerleri normal sunucum da lag da yok şuan. Oyuncuları bi anda atıyor oyundan ve sunucu kapanmıyor.
Önce crash falan atıyorlar sandım ama korumalarım mevcut (ViaVersion, CustomPayloadFixer, UnioAntiCrash)
Pluginlerim güncel konsol da hata falan yok.
Lütfen bilgili kişiler yazsın.

Plugin listem:
unknown.png

LOG:
Log ekleyemedim forum da çöküyor hastebin de çöküyor ekleyince.

Oyuncuları atarken böyle hatalar veriyor.
unknown.png

Sorun hala devam ediyor
sunucudan atma nedeni yüksek ping yüksek ping olunca böyle oluyor ve hile korumanız yüksek ping'i hileden sayıyor ve daha çok çalışıyor bu da ping yaratıyor benim tahminim bu ve eğer paketiniz den emin seniz vds'i aldığınız yere başvurun çünkü 1 kişide pinginiz 100 ise 100 kişide dahada artacaktır 100 kalmayacaktır.Benim tahminimce sunucu bundan dolayı atıyor sizce ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl