Aprox
Tartışmadan önce bana IQ'nu belirt.
- Elmaslar
- 86
Discord:
aproxthethat#1693
aproxthethat#1693
Hocam özelden AntiBotDeluxe'nin link'ini atıyım şunu belirtiyim ücretsiz bir link.Onu almaya çalıştım da paypal işte :( VPN felan denedim hiç bir türlü olmadı. Onu bende çok isterdim.
Bence çok saçma 1i dışında genelde internetteki "*** bot" (İsmi bilerek sansürledim) Fransa ingiltere gibi çeşitli lokasyonlardan sunucunuza giriş yapıyor kısaca türkiye ve azerbeycanı açık tutarsanız bot girme olasılığı aşırı derecede azalır. AntiBotUltrada çok saçma giren botları sunucuda bekletme özelliği var bu sayede botları whiteliste ekliyip hergün bot manyağı yapabilir antijoinbotta bir işe yaramıyor skriptler sadice çöpten ibaret. Çakma Lobi kurmakta mantıksız nasıl olsa her türlü bot giricek ;) bi çare var oda en mantıklısı (Bence) çakma lobi kurup çakma lobiye giriş yaptıktan sonra eline bir kağıt gelicek ve o kağıta sağ tıkladıktan sonra sunucuya 3 saniye veya ne kadar isterseniz o kadar süre sonra otomatik aktarılacak bunun dışında şuana kadar bot atılmasına karşı bir şey bulunamadı. Ayrıca bot atan kişiyi bulmanda imksansız demiyelimde baya zordur eğer amatör bir sunucu isen.Hocam özelden AntiBotDeluxe'nin link'ini atıyım şunu belirtiyim ücretsiz bir link.
Kullanıp kullanmamak size kalmış.[DOUBLEPOST=1503618372,1503617006][/DOUBLEPOST]Hocam size bilindik tek tek çareleri söyliycem genelde "Sunucuma bot giriyor" çatısı altında toplanan bütün sorulara gelen cevapları vericem.
- Authme'den engellenebilir.
- AntiBotUltra yükleyebilirsiniz.
- AntiJoinBot yükleyebilirsiniz.
- Skript yazdırabilirsiniz. (Ne kadar işe yarar bilmem ama sunucuya giren oyuncuyu atıyor ve tekrar girmesini istiyor)
- Çakma lobi yapabilirsiniz.
Belirttiğim gibi verilen popüler cevapları sundum hangisini uygulıycağı ona kalmış.Bence çok saçma 1i dışında genelde internetteki "*** bot" (İsmi bilerek sansürledim) Fransa ingiltere gibi çeşitli lokasyonlardan sunucunuza giriş yapıyor kısaca türkiye ve azerbeycanı açık tutarsanız bot girme olasılığı aşırı derecede azalır. AntiBotUltrada çok saçma giren botları sunucuda bekletme özelliği var bu sayede botları whiteliste ekliyip hergün bot manyağı yapabilir antijoinbotta bir işe yaramıyor skriptler sadice çöpten ibaret. Çakma Lobi kurmakta mantıksız nasıl olsa her türlü bot giricek ;) bi çare var oda en mantıklısı (Bence) çakma lobi kurup çakma lobiye giriş yaptıktan sonra eline bir kağıt gelicek ve o kağıta sağ tıkladıktan sonra sunucuya 3 saniye veya ne kadar isterseniz o kadar süre sonra otomatik aktarılacak bunun dışında şuana kadar bot atılmasına karşı bir şey bulunamadı. Ayrıca bot atan kişiyi bulmanda imksansız demiyelimde baya zordur eğer amatör bir sunucu isen.
Dikkatli ol bot atan kişileri hafife alma adamlar fena saldırıyor bazı manyaklar var 24 saat :(
Yusuf Demir#4555
Herhangi bir işe yaramaz. MultiJoin ile tekrar otomatik giriş yapabilir.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!