Çözüldü Sunucum bir ipye bağlanmaya çalışıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Palasu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 541
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Palasu

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
12
Minecraft
palasu

Discord:

palasu

Sunucumu başlattığımda consolede ikitane ipye bağlanmaya çalıştığını gördüm xxxx.me aderisine bağlanılmadı gibi 4 tane hata verdi acaba pakette birmi bağlanmaya çalılıyor yoksa pakette açıkmı var

Logları iletebilir misiniz rica etsem.

Leakli eklenti kullanımından dolayı olabilir.

Leak eklenti kullanmış olabilirsiniz bundan dolayı virüs vb açık oluşmuş olabilir. Tam bir log dosyasını mclogs veya hastebin isimli sitelerden birine yükleyip buraya atınız.

Leak eklenti kullanmış olabilirsiniz bundan dolayı virüs vb açık oluşmuş olabilir. Tam bir log dosyasını mclogs veya hastebin isimli sitelerden birine yükleyip buraya atınız.
Hocam pcye daha geçmedim ama bu açıkı kapata bilirmiyiz size log dosyaysını attığım zaman yani en baştan yapmak istemitorum

Logu görmeden bir sey diyrmeyi.z

Hocam pcye daha geçmedim ama bu açıkı kapata bilirmiyiz size log dosyaysını attığım zaman yani en baştan yapmak istemitorum
Kesin birşey diyemeyiz eğer pakete yapıldıysa paketteki tüm .jar dosyalarını yenilemeniz gerekir.

license servera ping atıyor olabilir lisanslı eklentisi varsa

Herhangi bir sorun göremedim. Bahsettiğiniz durum büyük ihtimalle internet bağlantısı olmadığında veya VPN bağlanıp paketi çalıştırma yaptınız. Bu yüzden API sunucuları veya güncelleme sunucuları ile pluginler baflanamıyor ve bu hataları veriyor. Herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum. VPN siz veya internete bağlı olmanıza rağmen bu hataları verse bile bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Yinede daha öncesinde leak kullandıysanız eklenti .jar ve sunucu .jar dosyalarını komple yenileme izi öneririm.

Herhangi bir sorun göremedim. Bahsettiğiniz durum büyük ihtimalle internet bağlantısı olmadığında veya VPN bağlanıp paketi çalıştırma yaptınız. Bu yüzden API sunucuları veya güncelleme sunucuları ile pluginler baflanamıyor ve bu hataları veriyor. Herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum. VPN siz veya internete bağlı olmanıza rağmen bu hataları verse bile bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Yinede daha öncesinde leak kullandıysanız eklenti .jar ve sunucu .jar dosyalarını komple yenileme izi öneririm.
Hepsinin yenisinimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl