Murtatan
"C:\Program Files\Java\Java-21\bin\java.exe" -Xms1G -Xmx1G -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -Dfile.encoding=UTF-8 -Dsun.jnu.encoding=UTF-8 -Dsun.stderr.encoding=UTF-8 -Dsun.stdout.encoding=UTF-8 -Duser.language=en -Duser.country=US -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs -Daikars.new.flags=true -jar server.jar nogui
PAUSE
"C:\Program Files\Java\Java-21\bin\java.exe" şeklinde belirleyerek kullanabilirsiniz. Bu arada 1GB bir sunucu için yeterli bir RAM miktarı değil. -Xms1G -Xmx1G kısmından düzenleyebildiğiniz ram miktarı için en az 4GB ram tavsiye ederim.Merhaba sunucu sürümüm 1.8 Java 11 ve 17 yüklü ama hala hata veriyor. Bu sefer bu hatayı alıyorum sizin kodunuzla"C:\Program Files\Java\Java-21\bin\java.exe" -Xms1G -Xmx1G -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -Dfile.encoding=UTF-8 -Dsun.jnu.encoding=UTF-8 -Dsun.stderr.encoding=UTF-8 -Dsun.stdout.encoding=UTF-8 -Duser.language=en -Duser.country=US -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs -Daikars.new.flags=true -jar server.jar nogui PAUSE
Benim kullandığım bu başlat.bat'ı kullanabilirsiniz. Veyakendi başlat kodunuzu oluşturabilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sunucu sürümünüze göre Java indirmelisiniz. Örn. 1.20.x sunucu için Java 21, 1.8.x sunucu için Java 8 gibi. 1.20.x sunucuysa Java 21 kullanacağınızdan dolayı üstte verdiğim başlat kodunu Java konumunu"C:\Program Files\Java\Java-21\bin\java.exe"şeklinde belirleyerek kullanabilirsiniz. Bu arada 1GB bir sunucu için yeterli bir RAM miktarı değil.-Xms1G -Xmx1Gkısmından düzenleyebildiğiniz ram miktarı için en az 4GB ram tavsiye ederim.
Sorun java sürümünüzle alakalı olduğunu düşünüyorum.Arama motoruna JDK 11 yazarak Java'nın kendi sitesinden indirmeyi denermisiniz.
Murtatan
"C:\Program Files\Zulu\zulu-8\bin\java.exe" -Xms1024M -Xmx1024M --add-modules=jdk.incubator.vector -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs -Daikars.new.flags=true -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -jar spigot.jar --nogui
Denedim ama şimdi ise başlat.bata tıklıyorum açılıp hemen kapanıyorÖncelikle spigot 1.8 yerine Paper forkunun 1.8.8 sürümünü tavsiye ediyorum.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sunucu sürümünüz 1.8 olduğu içinDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sonra bu flagleri deneyin.
"C:\Program Files\Zulu\zulu-8\bin\java.exe" -Xms1024M -Xmx1024M --add-modules=jdk.incubator.vector -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs -Daikars.new.flags=true -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -jar spigot.jar --nogui
Murtatan
Ben de aynı şekilde denedim ve aynı sorunu yaşadım.Denedim ama şimdi ise başlat.bata tıklıyorum açılıp hemen kapanıyor
@echo off
java -Xms1024M -Xmx1024M -XX:+AlwaysPreTouch -XX:+DisableExplicitGC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+UseG1GC -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:G1ReservePercent=20 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:MaxTenuringThreshold=1 -XX:SurvivorRatio=32 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs -Daikars.new.flags=true -jar server.jar nogui
pause
Hocam konu çözüldü lakin sunucuda ş harfleri falan türkçe karakterler bozuldu " Dfile.encoding=UTF-8 " bu kodu nereye ekleyebilirim?Ben de aynı şekilde denedim ve aynı sorunu yaşadım.
Bu flagları kullanınca düzeldi. Dener misiniz?
@echo off java -Xms1024M -Xmx1024M -XX:+AlwaysPreTouch -XX:+DisableExplicitGC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+UseG1GC -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:G1ReservePercent=20 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:MaxTenuringThreshold=1 -XX:SurvivorRatio=32 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs -Daikars.new.flags=true -jar server.jar nogui pause
herhangi bir yere ekleyeiblirsin -jar'dan önceki yere ekleyebilirsinHocam konu çözüldü lakin sunucuda ş harfleri falan türkçe karakterler bozuldu " Dfile.encoding=UTF-8 " bu kodu nereye ekleyebilirim?
Ekledim lakin böyle oluyorherhangi bir yere ekleyeiblirsin -jar'dan önceki yere ekleyebilirsin
Murtatan
Ekledim lakin böyle oluyor
Ekli dosyayı görüntüle 243732
-Dfile.encoding=UTF-8 -jar
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!