Çözüldü Sunucum arada bir Ram Killed atıyor. Yardıma ihtiyacım var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

noobalow

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Minecraft
metene

Discord:

_mtn__

11 Ocakta SMP sunucusu açmıştım ilk olarak 16 gb ile başladım ondan sonra sürekli
ram killed attığı için 32gb yükseltmesi yapmıştım, ama hala eskisi kadar sık olmasada ram killed atıyor.
Ubuntu 22.04 kullanıyorum. Plugin listemi fotoğraf halinde atıcam. flag'leride gerekiyorsa atarım.

1769895877943.webp

1769895894470.webp

1769895904423.webp

Donut Pluginleri ve AuctionHouse, ArenaReset, Shards pluginleri builtbybit sitesinde
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tarafından yapılan pluginler.
Yardımcı olabilcek varsa çok makbule geçer.

Smp sunucusu başlı başına çok tam yiyen bir oyun modu spark iletirmisiniz

11 Ocakta SMP sunucusu açmıştım ilk olarak 16 gb ile başladım ondan sonra sürekli
ram killed attığı için 32gb yükseltmesi yapmıştım, ama hala eskisi kadar sık olmasada ram killed atıyor.
Ubuntu 22.04 kullanıyorum. Plugin listemi fotoğraf halinde atıcam. flag'leride gerekiyorsa atarım.

Ekli dosyayı görüntüle 279629
Ekli dosyayı görüntüle 279630
Ekli dosyayı görüntüle 279631
Donut Pluginleri ve AuctionHouse, ArenaReset, Shards pluginleri builtbybit sitesinde
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tarafından yapılan pluginler.
Yardımcı olabilcek varsa çok makbule geçer.
Folia?

Sunucuya fazla ram vermek sunucu performansını kötü etkiler, 15-20 Oyuncu var ise 8 gb, 20+ 10 gb , 35+ 12gb bile yeterli olacaktır. Optimizasyon ayarlarınızı kontrol etmelisiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl