Proje sunuculistesi.net | Yeni Nesil Sunucu Ve Oylama Listesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese selam dostlar bir süredir üzerinde çalıştığım projemi beta olarak sizlerle paylaşmaya karar verdim, kısaca özelliklerden bahsetmem gerekirse.

1. Sunucu Ekleme ve Düzenleme
2. Sunucu Videosu Ekleme
3. Markdown formatı destekli sunucu açıklaması ekleme ve açıklamaya sunucu galerisinden görsel ekleme
4. Çoklu dil desteği
5. Yorum yapma / Bahsetme özelliği.
6. Etkinlik ekleme (Yaklaşan etkinliği takipçilere duyurma özelliği üzerinde çalışıyorum).
7. En son oy verenler / Ay içinde en çok oy verenler sıralaması.
8. Oy doğrulama API'si
9. Sunucu Hakkında Editör incelemeleriyle yazılmış notlar.
10. Rozet bazlı ek özellikler (Henüz yayınlamadım üzerinde çalışıyorum)
11. Kategori / Etiket / Dil seçeneklerine göre sunucu arama.
12. Sunucu / Üye arama.
13. Sunucuya oy verme.
14. Sunucuyu Favorilere ekleme.
15. Profil özelliği.
16. Profilde son aktiviteler ve kullanıcı istatistikleri.
17. Sahibi olunan ve Favorilere Eklenen Sunucular Sayfası.
18. Kullanıcı Adı ve Fotoğraf'ı Düzenleme
19. Sunucu Yönetim Sayfası.
20. Ve çok daha fazlasını ilerleyen günlerde ekleyeceğim aşağıya birkaç görsel bırakıyorum umarım hoşunuza gider. Front-End tasarımcısı değilim minik bi not :)

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Türkiyede böyle projeleri görmek mükemmel!

Selamlar MC-TR Ailesi! 👋

Biliyorsunuz bir süredir sunuculistesi.net üzerinde çalışıyorum. Amacım sadece klasik bir liste yapmak değil, hem sunucu sahiplerinin hakkını veren hem de oyuncuların aradığını kolayca bulabildiği modern bir platform oluşturmak.

Arka planda teknik işleri (Next.js, veritabanı vs.) hallettik, şimdi işin en zevkli kısmına, yani özelliklere geldik. Sizleri teknik terimlere boğmadan, sitede neler olacağını kısaca özetlemek istedim.

İşte bizi bekleyen yenilikler:

🎨 Modern ve Akıcı Arayüz

Site tamamen mobil uyumlu olacak. Telefon, tablet veya bilgisayar fark etmez; yağ gibi akan animasyonlar ve Dark Mode (Karanlık Mod) desteği ile gözünüz yorulmayacak.

⚖️ Adaletli Sıralama Sistemi (Weight Class)

Burası en önem verdiğim nokta. Sıralamada sadece "parayı veren düdüğü çalar" mantığı olmayacak. Oylar, editör puanları, etkinlikler ve rozetler birleşerek sunucunuzun gerçek değerini (Weight Class) belirleyecek. Hak eden sunucu, hak ettiği yerde olacak.

🛠️ Sunucu Sahipleri İçin Tam Kontrol

• Sürükle-Bırak ile kolay yönetim.

• Etkinlik Takvimi: Sunucunuzdaki eventleri tarihleriyle girip oyunculara duyurabileceksiniz.

• Detaylı İstatistikler: Kim nereden gelmiş, kaç kişi tıklamış görebileceksiniz.

💬 Etkileşim ve Topluluk

Oyuncular sunucuları takip edebilecek, favorilerine ekleyebilecek ve iç içe yorumlar ile sunucu sahipleriyle iletişime geçebilecek. Ayrıca şikayet ve raporlama sistemi de aktif çalışacak.

🌍 Global Standartlar

Sistem en baştan Türkçe ve İngilizce dil desteğiyle geliyor. Sadece Türkiye'ye değil, globale açılmaya hazır bir altyapı kuruyoruz.

👀 Peki sizce eksik var mı?

Şu özellik de kesin olmalı dediğiniz bir şey varsa yorumlarda belirtirseniz listeye eklemek isterim. Gelişmeler için takipte kalın!

Özellikle sayfanın UI kısmı hoşuma gitti, biraz Modrinth stilini andırıyor şahsen.
Projenizde başarılar dilerim ve ileride sunucuların daha fazla oy sitesi kullanmasını umarım.

Elinize sağlık güzel proje. Bende boş zamanlarımda bu tarz ama farklı konseptte bir server list projesi üzerinde çalışıyordum, sıkıldığım için bıraktım. Herhangi bir MC componentine ihtiyacınız olursa paylaşabilirim.

Screenshot 2025-12-22 at 17.58.01-min.webp

1766415690822.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl