Sunucularınızı 1.8 mi açmak istersiniz 1.17 mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nautra

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
103
Minecraft
afkua

Discord:

24517521#8086

893904 (2).png

Sunucularınızı 1.8 mi açmak istersiniz 1.17 mi?

Sunucularınızı 1.8 mi açmak istersiniz 1.17 mi?, eğer bana sorarsanız bence ben 1.8 açma isterim çünkü çoğu Türk sunucusu ve birçok yabancı sunucu bu soruya 1.8 olarak cevap veriyor, benim 1.8 açma nedenim pvp sisteminin bu sürümde en iyi olması ve bilgisayar durumu kötü olan oyuncuların rahatça oynayabilmesi için Fps olarak bir katkıda bulunmak böylece daha çok oyuncu sunucuya girebilir, fakat her iki sürümünde kendine ait özellikleri var bu yüzden sadece benim yargım bunu doğru kılmaz.

Sunucularınızı 1.8 mi açmak istersiniz 1.17 mi? İsterseniz bu soruyu aşağıda bulunan yorumlar kısmından cevabını bizlerle paylaşabilirsiniz!

Bizim ülkenin insanı oyunu sadece sol tıktan ibaret bildiği için 1.8 oynuyorlar ama oyunu bilen chad alfa dostlarımız ise 1.17 ve üstü sunucu açıyor ki şahsen ben her zaman son sürümcüyüm arkadaş.

Bizim ülkenin insanı oyunu sadece sol tıktan ibaret bildiği için 1.8 oynuyorlar ama oyunu bilen chad alfa dostlarımız ise 1.17 ve üstü sunucu açıyor ki şahsen ben her zaman son sürümcüyüm arkadaş.
Bende 1.8'ciyim, ayıp reis :D (!)

1.8.9 pvp iyi ama 1.17 de fena değil

hcf, kitmap'den aldığımız zevki hiçbir surümden alamayacağımız için 1.8

Bizim ülkemizde EKONOMİK SORUN var bu yüzden çoğu bilgisayar 1.17'de oynarken çok fazla droplar oluyor. Böylece ülkemizdeki insanların bilgisayarı mcnin eski sürümlerini daha da iyi performanslı oynuyor. Sunucu sahipleri tabi ki de ister ki en iyi sürümlerde oyuncular oynasın ancak buna ülkemizin ekonomisi el vermiyor zaten 1.17 olan çoğu server yavaştan kapanma durumuna geliyor.

Yani demem o ki tabi ki 1.17 sunucusu ancak 1.17 sunucusu açılırsa da çok büyüyemiyor ve 1.8 açmak zorunda kalıyoruz. İyi forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl