Said3
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 2
- Minecraft
- Tlauncher
Discord:
taha_1905
Merhaba MC-TR ailesi, ben Said.
Sunucunuzun oyuncu sayısını artırmak, aktifliğini yükseltmek ve markanızı doğru kitleye ulaştırmak için profesyonel içerik üretimi ve tanıtım hizmeti sunuyorum. Sunucunuzun konseptine uygun içeriklerle kalıcı ve aktif bir kitle kazanmanıza yardımcı oluyorum.
Shorts /Reels Videoları: Dikey formatta, yüksek etkileşim hedefli, trend müzik ve dinamik kurgulu kısa videolar.
YouTube Tanıtım & İnceleme Videoları: Sunucunuzun sistemlerini, yetkili kadrosunu ve öne çıkan özelliklerini anlatan detaylı videolar.
Özel Konsept İçerikler: Sunucunuza özel seri videoları, rehberler ve lansman tanıtımları.
Neden Benimle Çalışmalısınız?
Sunucunuzun oyuncu sayısını artırmak, aktifliğini yükseltmek ve markanızı doğru kitleye ulaştırmak için profesyonel içerik üretimi ve tanıtım hizmeti sunuyorum. Sunucunuzun konseptine uygun içeriklerle kalıcı ve aktif bir kitle kazanmanıza yardımcı oluyorum.
Shorts /Reels Videoları: Dikey formatta, yüksek etkileşim hedefli, trend müzik ve dinamik kurgulu kısa videolar.
YouTube Tanıtım & İnceleme Videoları: Sunucunuzun sistemlerini, yetkili kadrosunu ve öne çıkan özelliklerini anlatan detaylı videolar.
Özel Konsept İçerikler: Sunucunuza özel seri videoları, rehberler ve lansman tanıtımları.
Neden Benimle Çalışmalısınız?
- Yüksek Kalite & Zamanında Teslimat: Belirlenen yayın takvimine sadık kalır, içerikleri aksatmadan teslim ederim.
- Etkileşim Odaklı Kurgu: Seyircinin dikkatini ilk saniyelerden itibaren tutan dinamik montaj dili.
- Şeffaf İletişim: Çalışma süresince sunucu yönetimiyle sürekli iletişim halinde kalır, detayları birlikte planlarız.
- Hizmetler paket halinde veya video/yayın başına ücretlendirilir.
- Ödeme yöntemleri ve detaylı fiyatlandırma için Discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
- Not: İçeriklerde kesinlikle sahte etkileşim/bot kullanılmaz, tüm kitle tamamen organiktir.
- Discord: [saidmc05168]
- MC-TR: Forum üzerinden özel mesaj atabilirsiniz.