Ücretli Sunucularınızda İçerik Üreticisi editör ve builder olurum

Said3

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Tlauncher

Discord:

taha_1905

Merhaba ben Said 15 yaşındayım 5yıldır Minecraft oynuyorum ve build yapıp video çekmek bana zevk veriyor.

Neden beni seçmelisiniz?
Ben 5ay önce YouTube da Minecraftla ilgili içerik üretiyordum sadece 1haftada 120abone oldum videolarım ortalama 2000-2500 izlendi.Videolarımı capcutdan yapıyorum ve editleme işini iyi biliyorum.

Builder işine gelirsek buildelerimi videoya alıcam ve YouTube da paylaşıcam hem builderlik hemde içerik üreticiliği yapıcağım plugin işleriylede ilgileneceğim.

FİYAT KONUSUNA GELİRSEK
Çok bir para beklentim yok aylık 1500-2000tl düşünüyorum ama yinede bu konuyu discord üzerinden konuşabiliriz.

DC:taha_1905

Bence aynı anda 2 iş yapmaya çalışma zorlanırsın,kariyerinde başarılar.

Son düzenleme:
Yaşının olmasına rağmen hem build yapıp hem de bunu YouTube videosuyla birleştirme fikrin hoş yapılabilir eğlenceli bir fikir fiyat da piyasaya göre bazılarına pahalı bazılarına ucuz gelir ama yine ortası bulunur edit ve plugin işlerinden de anlaman güzel ama hepsine kafa yorup karman çorman etmene kendini o kadar yormana da çok fazla gerek yok alttan alttan yavaş yavaş kendini geliştire geliştire ilerlemen güzel olacaktır Umarım emeğinin değerini bilecek güzel bir ekip bulursun başarılar

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl