kashiandwazaki
yigocaylak
Yorum için teşekkürlerHile koruması : Matrix ve Spartan iyi diyebilirim fakat kaynak tüketimleri çok yüksek. Vulcan idealdir fakat farklı birkaç koruma ile desteklemen gerekiyor. Örneğin Vulcan'den Flight koruması, xAC den Trigger koruması gibi deneme yanılma yaparak birkaç hile korumasını kombine kullanabilirsin.
Bot koruması : Proxy'ye göre değişiklik gösterir, BotSentry ile sorun yaşamadım.
Ddos koruması : Ekstra korumalar almak dışında Hosting koruması harici bir şey yapamazsın. Hostingine danışırsan yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
Crash koruması : LPX ve ExploitFixer başarılı eklentilerdir. Üst sürümlerde gerek olduğunu düşünmüyorum, spigot discord sunusucu üzerinden yardım istersen crash methodunu fixlerler.

benjamin17
yigocaylak
Hile koruması : Spartan + GrimAC (1.16+)
Bot koruması : Proxy server kurmak, BotSentry (Proxy dışı AuthMe antibot, ama o da bir yere kadar götürür)
Ddos koruması : Başka veri merkezinden DDoS korumalı Proxy çakma lobiye geçmek, forwarding yapmak
Crash koruması : LPX ama test etmedim, sadece exploitlerin %90'ını fixliyor diye biliyorum
4 ayda 600+ kayıtlı oyuncudan edindiğim ve test ettiğim bilgiler dahilinde yazıyorum, sadece crash korumasını test etmedim.
adamsınız belerHile koruması: Grim ac kullanıyorum yakında yanına vulcan pluginini de alacağım.
Bot koruması: bungecord sunucum için antibotultra plugini işimi görüyor yanında tabi velocitynin kendi koruması.
Ddos koruması: firmanın verdiği korumayı kullanıyorum onun dışında bir koruma yapamam zaten.
Crash koruması: exploit fixer, lpx ve log4j pluginini kullanıyorum.
Konuda yok ama eklemek istediğim korumalar da var tabiki: Port açıkları için mycommand pluginini kullanıyorum. Bu şekilde bungecord üstünden oyunculara /server izni vermiyorum. Çakma lobi üstünden zaten giriş yapınca otomatik atıyor. Diğer sunuculara plugini yükleyip gerekli komutları yaptıktan sonra herhangi bir sorun kalmıyor. Port koruması için ekstra olarak preventportbypass olabilir.
_profes_
Hile koruması :vulcan+grimacHile koruması :
Bot koruması :
Ddos koruması :
Crash koruması :
Boşlukları doldurarak önerileri yaparsanız sevinirim.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!