Sunucuların ezeli rakibi HİLELER (ElytraTarget)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Racfourd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 58

Racfourd

Koruma 1, Keskinlik 3
Elmaslar
450
Minecraft
Racfourd

Discord:

racfourdtr

Selamlar, 1.8 sürümünden itibaren sunucularla ilgileniyorum. Bu konuyu açma sebebim hiçbir şekilde reklam değildir, ihtiyacım da yok.
BoxPvP, BoxMining, ElytraBox, Pratik... sunucularında ElytraTarget hilelerini bilmeyeniniz kalmadığına inanıyorum.
Sunucu sahipleri veya anticheat geliştiricileri ne kadar uğraşsa da hile kullanan kişiler yeni methodlar ile bunları aşmaya çalışıyor ve büyük
çoğunlukla da bunu başarıyorlar. Bunun üzerine Youtube & Tiktok platformlarında hilelerini yarıştırıyor/tanıtıyorlar hatta hileleri/ayarları satanlar bile oluyor.

Güzel bir sunucunuz olduğuna inanıyorsunuz(veya öyle) oyuncular eğlenirken sunucunuza bir hile giriyor ve iki tuşa basarak oyuncularınızı
hızlıca adil olmayan bir şekilde öldürüyor. Hem oyuncularınızın emekleri gidiyor ve oyuncu kaybınız oluyor.
Birde yetmezmiş gibi bu hilecilere prim verip içerik(prim) çıkartmalarında bir nevi katkınız oluyor.

Birkaç sunucu yapay zeka ile koruma yapmaya çalışsa da temel olarak %40-%50'lik bir önlem alabilseler de profesyonel bir şey ortaya çıkaramıyorlar.
MC-TR olarak bu konu hakkında görüşlerinizi ve önerilerinizi merak ediyorum.

Bu hilenin ne olduğunu bilmeyenler veya önlem almayanlar için Youtube'da yayınlanan 13 dakikalık videoyu koyuyorum:

Küçük yaşındaki aimi pvpsi olmayan kardeşlerimin zevksiz oyun anlayışı maalesef.
Kalıcı ip banlayın tespit edilenleri başka çözümü yok.

Küçük yaşındaki aimi pvpsi olmayan kardeşlerimin zevksiz oyun anlayışı maalesef.
Kalıcı ip banlayın tespit edilenleri başka çözümü yok.
Modeme reset atıyorlar veya VPN kullanıp tekrar giriyorlar. Birde sayıları çok fazla sadece hile dağıtılan türk discord sunucusunda 3500+ üye mevcut. Aşağıya görsel bırakıyorum, tek seferde tamamını atamıyorum çok fazla kanal var :)
1787258178761.webp

Modeme reset atıyorlar veya VPN kullanıp tekrar giriyorlar. Birde sayıları çok fazla sadece hile dağıtılan türk discord sunucusunda 3500+ üye mevcut. Aşağıya görsel bırakıyorum, tek seferde tamamını atamıyorum çok fazla kanal var :)
Ekli dosyayı görüntüle 295250
Hocam aklımda bir fikir varda henüz hayata dökmedim müsait bir zamanımda advancedban eklentisini geliştircem (yanlış olmasın baştan değil).
Yasaklananların ip sıfırlamasına karşılık bizde bulundukları konuma göre ipban sistemi geliştircem böylede modem resetlemenin anlamı kalmayacak.
Vpn içinde web yazılımımdaki gibi
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
vpn korumasını eklentiye entegre edicem.
Yukarda söylediğiniz sunuculardaki hileler virüs içeriyor zaten kimse ücretsiz hile dağıtmıyor içlerinde mining yapan minecraft bilgilerini kendi sunucularına çeken casus kodlar var.

Hocam aklımda bir fikir varda henüz hayata dökmedim müsait bir zamanımda advancedban eklentisini geliştircem (yanlış olmasın baştan değil).
Yasaklananların ip sıfırlamasına karşılık bizde bulundukları konuma göre ipban sistemi geliştircem böylede modem resetlemenin anlamı kalmayacak.
Vpn içinde web yazılımımdaki gibi
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
vpn korumasını eklentiye entegre edicem.
Yukarda söylediğiniz sunuculardaki hileler virüs içeriyor zaten kimse ücretsiz hile dağıtmıyor içlerinde mining yapan minecraft bilgilerini kendi sunucularına çeken casus kodlar var.
Hepsinde virüs olsa bu kadar hileci olmazdı bence, yine birkaçında vardır orası ayrı.
Bulundukları bölgeye ipban olayı yanlış banlara neden olabilir diye düşünüyorum, ip adreslerinden tam konumu belirleyemezsiniz.

Hepsinde virüs olsa bu kadar hileci olmazdı bence, yine birkaçında vardır orası ayrı.
Bulundukları bölgeye ipban olayı yanlış banlara neden olabilir diye düşünüyorum, ip adreslerinden tam konumu belirleyemezsiniz.
Modem resetlendiğinde IP değişir ancak oyuncunun bağlı olduğu internet servis sağlayıcı , ASN ve coğrafi konum (şehir/ilçe) değişmez.
Birde hwid (donanım banı) ekleriz.

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 1

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl