Sunucuların açılış tarihleri.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MosDESH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 589
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MosDESH

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
10
Minecraft
MosDESH

Discord:

MosDESH

Daha önce buna benzer bir konu açmıştım. Sunucu tanıtımlarında her sunucunun ne zaman açıldığının yazması gerekiyor ve biz bu tarihlere göre sıralama yapabilmeliyiz.

Rastgele bir sunucuya giriyorum ve sunucu 3-4 aylık çıkıyor. İnsanlar çoktan oyunu bitirmiş oluyor ve hiçbir amacı kalmıyor. "Ben rekabet etmek istemiyorum, sunucu güzelse oynarım" diyorsanız bu sefer de açılışının üstünden çok zaman geçtiği için sezon sıfırlanma muhabbeti oluyor ve oyununuz yarım kalıyor. Sırf bu sebeplerden doğru sunucuyu bulmam haftalar, belki aylarımı alıyor.

Tanıtımlardaki tüm sunuculara girip bakmam ve soru sormam gerekiyor. Belli bir süre sonra bu, çok zahmetli bir iş oluyor. Tanıtımlardaki "sunucunun zorluk seviyesi" veya "sunucunun slotu" gibi gereksiz bilgiler yerine sunucunun açılış tarihi eklense, tüm sorunları ortadan kaldıracak.

Mantıklı buluyorum, eklenmeli. @1000dev

Bir çok sunucu genellikle açılış tarihini erteliyor veya açılır açılmaz direkt bakıma giriyor ama yine de tarih eklenmesi mantıklı bence de

Ben katılmıyorum. Her sunucuyu açılışıyla yakalayamazsınız. Bir sunucuyu açıldığı ilk gününden itibaren oynamayınca her şey için geç oluyorsa o sunucuda oynamayın zaten. Eğlenmek için rekabet önemli ama eğlenceyle rekabet doğrudan orantılı olmamalı. Oyuncu da bu şekilde düşünmemeli sunucu da düşündürtmemeli. Bunun çözümü her ay sıralama sıfırlama da olmamalı. Çözümü ne diye soracak olursanız onu da sunucu sahipleri düşünsün.

Ben katılmıyorum. Her sunucuyu açılışıyla yakalayamazsınız. Bir sunucuyu açıldığı ilk gününden itibaren oynamayınca her şey için geç oluyorsa o sunucuda oynamayın zaten. Eğlenmek için rekabet önemli ama eğlenceyle rekabet doğrudan orantılı olmamalı. Oyuncu da bu şekilde düşünmemeli sunucu da düşündürtmemeli. Bunun çözümü her ay sıralama sıfırlama da olmamalı. Çözümü ne diye soracak olursanız onu da sunucu sahipleri düşünsün.
Ben Skyblock oynayan biriyim. Senden 1-2 hafta önce oynamaya başlayan insanları yakalaman çok zor, hatta imkânsız gibi. Ada sıralama ödüllerini ve teslimat ödüllerini bu insanlara kaptırınca da aradaki fark çok daha fazla büyüyor. Benim bunlarla işim yok; ben eğlenirim ve build yaparım diyorsan da, üstte belirttiğim gibi sunucular genelde 4-5 ayda bir sıfırlanıyor ve yeni bir sunucuya girmediğin için bunun ne zaman olacağını kestiremiyorsun.

Benim isteğimse, sunucuların açılış tarihi verilsin ki, ne zaman açıldılar veya açılacaklar bilip ona göre plan yapalım. Son olarak, ben oynadığım Skyblock'larda her zaman destek amacıyla bir şeyler alırım ama bir keresinde aldıktan bir hafta sonra sıfırlanma oldu ve mağdur edildim.

Bir çok sunucu genellikle açılış tarihini erteliyor veya açılır açılmaz direkt bakıma giriyor ama yine de tarih eklenmesi mantıklı bence de
Ertelenmesi veya bakıma alınması bence problem değil; yine aynı forum sayfasında bunu bildirip güncelleyebilirler. "Yeni sezon" veya "yeni açıldı" başlıkları altında 3-4 aylık sunucuların olmasındansa tarih yazılması daha iyi olacaktır.

Daha önce buna benzer bir konu açmıştım. Sunucu tanıtımlarında her sunucunun ne zaman açıldığının yazması gerekiyor ve biz bu tarihlere göre sıralama yapabilmeliyiz.

Rastgele bir sunucuya giriyorum ve sunucu 3-4 aylık çıkıyor. İnsanlar çoktan oyunu bitirmiş oluyor ve hiçbir amacı kalmıyor. "Ben rekabet etmek istemiyorum, sunucu güzelse oynarım" diyorsanız bu sefer de açılışının üstünden çok zaman geçtiği için sezon sıfırlanma muhabbeti oluyor ve oyununuz yarım kalıyor. Sırf bu sebeplerden doğru sunucuyu bulmam haftalar, belki aylarımı alıyor.

Tanıtımlardaki tüm sunuculara girip bakmam ve soru sormam gerekiyor. Belli bir süre sonra bu, çok zahmetli bir iş oluyor. Tanıtımlardaki "sunucunun zorluk seviyesi" veya "sunucunun slotu" gibi gereksiz bilgiler yerine sunucunun açılış tarihi eklense, tüm sorunları ortadan kaldıracak.
şuan bizim sunucumuz 2 aydır aktif ve hafta sonu +120 hafta için +80 düşmüyor kolay kolay

Özel bi etkinlik yap mesela kendıne özgü bi şey getirdim eşya mesela bizim sunucuda olvin diye bişey var girip bakabilirsin teslimat var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl