Çözüldü Sunucuları bağlayamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yunus5506

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Minecraft
egorerm

Discord:

! SlayeR6565 XX#2680

Selam arkadaşlar başlıktan da belli olduğu gibi hub server kuruyorum ama sunucuları bağlayamıyorum şuan lobi ye gidiyor lobiden sonra /server skywars yazıyoruz olmuyor port yönlendirmelerini falan hepsi doğru

Bungeecord configini atar mısınız? Ayrıca oyun sunucusu bungeecorddan farklı bir makinedeyse firewall vs. tarafından bağlantının engellenmediğinden emin olun.

Selam arkadaşlar başlıktan da belli olduğu gibi hub server kuruyorum ama sunucuları bağlayamıyorum şuan lobi ye gidiyor lobiden sonra /server skywars yazıyoruz olmuyor port yönlendirmelerini falan hepsi doğru
Merhaba @yunus5506,

BungeeCord'a bağlayacağımız sunucular için kesinlikle şu işlemleri sırasıyla yapmalıyız:
1. Tüm spigot sunucularınızdaki "spigot.yml" dosyasının içindeki "Bungeecord" ayarını "true" olarak ayarlayın.
2. "server.properties" dosyasının içindeki "network-compression-threshold" değerini "512" olarak ayarlayalım.
3. "bukkit.yml" dosyasının içindeki "connection-throttle" değerini "-1" olarak ayarlayın.

Eğer ki bağlayacağınız sunucuların hepsi aynı makinede ise:​
- "server.properties" dosyasının içindeki "port" değerini her sunucu için farklı olarak ayarlayın.

Ayar dosyası;
"
Config.yml" dosyasını açtıktan sonra şu kısmı buluyoruz.
Kod:
listeners:
  force_default_server: true
  priorities:
  - lobi
servers:
  lobi:
    motd: '&b&lMCTR'
    address: ipadresi:25566
    restricted: false
  sunucu:
    motd: '&b&lMCTR SV1'
    address: ipadresi:25567
    restricted: false

"Address" bölümüne belirttiğiniz sunucunun bulunduğu makinenin ip adresini yazıyoruz.
Sunucuda başlangıç sunucusunu ayarlamak için "force_default_server" ayarını "true" olarak ayarlayıp "priorities" ayarından aşağıda eklediğimiz sunucuların adlarından istediğimiz sunucunun adını büyük/küçük harf doğru bir şekilde yazıyoruz.

bu anlatım şeklinin kaynağına gitmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl