Sunucularda Sizce Hangi Etken Daha Önemli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KardasLand

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
767
Minecraft
KardasLand

Discord:

KardasLand#9552

Sty7ix.png
Selamlar. Bütün forumu 3'e hatta 4'e ayıracak bir soru ile karşınızdayım. Piyasada çok fazla sunucu var. Bazıları konu tasarımına önem veriyor, bazıları oyun moduna. Bazıları hileli/hilesiz yapmaya önem veriyor, bazıları sistemlere. Sizce, sunuculardaki en önemli etken nedir? (Konu tasarımı, sistemler, oyun modu, hileli/hilesiz)

Kendi fikrim: Bence oyun modu hepsinden daha önemli bu devirde. Oyuncular çok fazla bir şekilde op skyblock tarzı modlar oynamakta, kolaylıkla 2-3 sistem koyup bir kitle kazanılabilir diye düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz?

Dipnot: Reklamın önemli olduğunu herkes biliyor yazmanıza gerek yok, burada biraz daha detay kısma giriyoruz.

Ben de senin gibi düşünüyorum oyuncular zaten sisteme değil, oyuncu sayısına bakıyor.

Sunucuda oyun oynayabileceğim düzgün insanlar varmı diye bakarım.

Maalesef, bu konuda size hak veriyorum. Günümüzün oyuncuları sistemlerden ziyade oyuncu çokluğu olan sunucuları tercih ediyor ?

oyuncu çokluğuna dikkat edilmesi neden kötü sayılıyor ki ben sistemler igüzel de olsa 5 online olan bi yerde neden oynayayım hiç oynadığım yok ama

Ultramegasüperopevent olan her yerde oynayacak bir kitle mevcut. Emekci devri bitti, artık buna alışılsa iyi olur bence.

ben sistemlere bakarım oyuncuya bakmam ister 100000 oyuncusu olsun oynanış iyi olmadıktan sonra önemi yok tabi sistemlerde bir kişiye göre de uymalı yani bir kişi oynasa bile o kişi oyundan haz alabilmeli(anlatmak istediğim arkadaşı yok ve sunucuda az aktiflik olursa oyuncunun kendi başına oynaması)

Bence ben sisteme bakarım.

Özgünlük önemli, tamamen özgün sistemlerden oluşan bir sunucu aktifliği yüksek olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl