Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendim Modrinth'te gezinirken karşıma çok iyi data packler çıkıyor, ve çıktığı anda sunucularda data packlerin neden yaygınlaşmadığını düşünürüm. Tamamen özelleştirilebilir ve eklentiler gibi fazla sayıda olmasına rağmen neden sunucularda görülmezler?
Bundan 3 sene önce bir sunucuda 40 50 küsür datapack eklemiştim, DP''lerin hepsi komut bloğu gibi düz mc komutları ile (.mcfunction) çalıştığı için fazla ve gereksiz lag oluşturuyor, kendisi güzel özellik eklese bile oluşturacağı lag eklemeye değmiyor, ve bir plugin kadar stabil ve dengeli değiller, beklenmedik sonuçlar doğurabiliyorlar, şuan sadece worldgen, structure ve loottable için kullanıyorum
Bundan 3 sene önce bir sunucuda 40 50 küsür datapack eklemiştim, DP''lerin hepsi komut bloğu gibi düz mc komutları ile (.mcfunction) çalıştığı için fazla ve gereksiz lag oluşturuyor, kendisi güzel özellik eklese bile oluşturacağı lag eklemeye değmiyor, ve bir plugin kadar stabil ve dengeli değiller, beklenmedik sonuçlar doğurabiliyorlar, şuan sadece worldgen, structure ve loottable için kullanıyorum
Lag yaratmayan DP'ler elbette var, benim de kullandigim datapackler icindeki bir cogunda lag yoktu, ama bunlar pluginlerle surekli cakisiyordu, anti hileyi tetikliyordu, ve fazla oyuncu sayisinda bir sunucuda kullanacak kadar stabil degillerdi
Ama eger bu tarz sorunlari bulunmayan ve kullanmaya da deger bir datapack bulunursa kullanmakta bir sakinca gormuyorum