Sunucular için geliştirdiğimiz website , önerilerinizi ve düşüncelerinizi almak isteriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
projeyi inceledim,
direkt olarak next.js ve node.js backend tabanlı bir proje olduğunu gördüm projede detaylı olarak görmediğim için şu yorumları ve önerileri yapabilirim

site aşırı yuvarlak kenarlı görünüyor çoğu kişide yapay zeka ile yapıldığını burda vurguluyor köşeleri daha az curve yaparsanız tatlı olur,

1773428095221.webp

Görseldeki gibi içerik ekranı çok kuçuk kalmış gereksiz boşluklar ve gereksiz bir renk filtresi kullanıyor bunlar düzenlenebilir

devamı olarak login ve register gibi session tabanlı olmayan yerler için insanmısın getirilmeli bunun desteiğini static olarak değilde isteyene özel kesin olarak eklemelisiniz google & cloudflare uyumlu tabikide

1773428296341.webp

navbarın olduğu yerde bir navbar gereksiz olmuş açıkçası burası sadece ana sayfa > sandık olabilir gibi

Onun dışında (görünen) şekilde bir ekstra özellik göremedim sunucu sahiplerinin ilgilsini çekmek için destek sistemini socket.io & redis tabanlı anlık iletişim kurabilen bir sistem olarak geliştirirseniz piyasada ilerleyebilirisiniz

Şimdilik diyeceğim bukadar ve ekstra olarak yapay zeka ile yapılmasında hiç bir sakınca yok buna takılan insanların düşüncelerini çok merak ediyorum insanlar artık savaşlarda bile bunu kullanıyor

Ürün yapay zeka birisinin yapamayacağı kadar garip bir ui ve ux dengesizliği var fakat yapay zeka ile yapması herkesin işine gelecektir yapanında kullanında

Pazarda öne çıkmak için sandık sistemini ayrı bir şekilde yorumlayabilirisiniz kullanıcılar sandığını oyun içi bir guiden alacak şekilde?

Oyuncu siteden aktif olmasa bile alabilecek oyun içi oyuna girdiği zaman sandık türevi bir komut ile ürünlerini alabilecek bu ve destek sistemi ile güzel bir hype ve sunucu kazanabilirsiniz ve tabiki kurulum kolaylığıda şart proje tamamen açık kaynaklı veya lisanslı olacaksa tek komut veya tuş ile kurulum yapabilmeliler

“‘Kendi ürünü gibi pazarlıyor’ derken, 2000’li yıllarda C kullanan bir geliştiricinin JavaScript kullanan bir geliştiriciyi küçümsemesi gibi konuşuyorsunuz oysa zaman ilerledikçe yazılım teknolojileri kolaylaşıyor; framework’ler ortaya çıkıyor yapay zeka MCP araçları ve gelişmiş IDE’ler gelişiyor

kısacası kimin nasıl yaptığından çok ne yaptığına dikkat etmenizi öneririrm ortalam abir webscripte 1000 küsür verirken (ve bu hala sana ait bir şey değil) insanın azda olsa zoruna gider

ben ufak tüyolar verdim bunlarıda kullanbilirsiniz

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

React tabanlı bir web geliştiriyorsunuz diye

Öncelikle paylaştığımız website hakkında görüşlerini belirten herkese teşekkür ederiz. Hem olumlu yorum yapan, fikir ve önerilerini paylaşan hem de eleştiride bulunan herkesin katkısı bizim için değerli.

Ne yazık ki bazı yorumlar yapay zeka üzerinden karalama veya kötüleme amacı taşısa da, yapıcı eleştiriler ve öneriler sayesinde projeyi daha iyi bir noktaya taşıyabileceğimize inanıyoruz.

Konu içerisinde gerekli açıklamalar zaten yer almaktadır
Görüş bildiren, zaman ayıran ve projeye katkı sağlayan herkese tekrar teşekkür ederiz. Geliştirmeye ve daha iyisini yapmaya devam edeceğiz.

dayı sen biraz geride mi kaldın abd savaşta ai kullanıyor savaşta savaşta milletin hayatıyla oynuyor 1 hafta önce claude ile devlet sistemine eriştiler neyden bahsediyorsun sen git biraz teknolojiyi takip et milletin konusunu çorba yapma ai ai kafayı yemişsin noldu tutuştun mu işini elinden alacak diye git kendini geliştir vibe coding ney öğren dayı
seni hiç görmemişim hacı benimde ilk aklımdan bu geçti :grinning: bizde herşey biraz geç geliyor hala minecraftaki oyunun sunucusunda kullanılacak webscriptin yapay zeka ile değilde el ile yapılınca daha iyi olacağını savunan var

Kabul ediyorum vibe coding gerçektende tehlikeli bir şey sunucu ile ilgili veriler ve özel bilgilerin sızdırılması ve daha kötüsü senin bunu ruhunun bile duymaması gibi ağır sonuçları var ordada tecrube ve yapılan iş çıkıyor işte

@Cihqt , tecrübelerini ve bilgilerini bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederiz. Yaptığın güzel projeler ve devam eden projelerin ile tanıyoruz zaten seni. Bize verdiğin bu önemli bilgiler sayesinde inşallah çok daha iyi yerlere gelecektir sitemiz. Değerli yorum için çok teşekkür ediyoruz! Ekip arkadaşımızın kendisini geliştirmesi açısından verdiğin fikirler/bilgiler/dökümanlar içinde ayrıca teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl