Tasarım Sunucular Için Bedava Banner (PSD)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SydeFQ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.625
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SydeFQ

Ordinary Person
Elmaslar
1.116
Minecraft
SydeFQ

Discord:

SydeFQ#1938

yeni_logo.png

Herkese iyi forumlar ! Izlenimlerime göre pekçoğu sunucu, tanıtım konularını açıyorken konuda kullandıkları grafiklerin hazır ve pek güzel olmadığını gördüm. Her sunucu kendi tanıtım konu tasarımlarının kalitesinin arttırması için bende bir banner hazırladım ve sizlere paylaştım. Umarım bu paylaşımımdan sonra daha kaliteli konular görmeye başlayacağız. Son olarak, PSD'leri kullanmayı veya bu banneri düzenlemeyi bilmeyen arkadaşlar konu altına aşşağıdaki formu doldurarak mesaj bırakabilir ise ben onların bannerlarını boş zamanlarımda hazırlayacağım. Fazla uzatmadan hazırladığım bannerı göstereyim.

kW91Gy.png

1g6261.png

Pek profesyönel değilim ama işinizi görür umarım.

Grafik Istek formu
• Sunucu Adresiniz:
• Sunucu Isminiz:
• Yapılmasını istediğiniz banner (yetkililer,sunucu bilgi vs.):
• En geç ne zaman hazır olsun?:
• Eklemek istediğiniz:

Kullanılan Font Linkleri:
○ AgencyFB
○ Bebas Neue
○ Babas Kai
○ Quantify
○ Champagne & Limousines

Indır
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eyvallah ciğerim :D

Yav başla işte özel konu tasarımı falan yapmaya alacam senden :D

Ilk bunu konu tasarımına çevirim satsammı diye düşündüm. Sonra dedim bu beş para etmez diye paylaştım.
Font uyumunu falan ben çok beğeniyorum sunucuyu tamamlayayım böyle bir konu tasarımı bekliyorum senden :D

İlk Çalışmala Göre Başarılı Fakat Biraz Daha Şekilli Şukullu Şeyler Koysaydın (efekt) Daha Güzel Olabilirdi.

İlk Çalışmala Göre Başarılı Fakat Biraz Daha Şekilli Şukullu Şeyler Koysaydın (efekt) Daha Güzel Olabilirdi.
Bu benim ilk çalışmalarım değil. Sade olması zevkimden dolayı kaynaklanan bir durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl