Çözüldü SUNUCUDURAĞI ( YUNUS ) - ÜRÜNLER 19 GÜNDÜR TESLİM EDİLMEDİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CengizTate

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
181
Discord İzni
Minecraft
CengizTate

Discord:

cngtate

Merhaba, SunucuDurağından aldığım 3 adet .com.tr alan adlarım hala teslim edilmedi. 3-4 gün öncede aldığım kişisel web siteyide hala teslim etmedi ayrıca bir adet E5 ve cPanel de teslim edilmedi.

1664924672116.png

1664924695347.png

1664924717047.png

1664924807965.png

1664924828004.png

1664924851720.png

1664924874014.png

Ekli dosyalar

• 1664924756191.png
    1664924756191.png
    99,2 KB · Görüntüleme: 154
Bu GolDunEll hakkında açılan 100. konu herhalde :D

Geçmiş olsun reisim daha bilindik firmalardan alışveriş yapmalısın

Geçmiş olsun,
Bizde aynı mağduriyeti yaşıyoruz şuan umarım en kısa sürede düzelir

Aynı durum Hostayıcı içinde geçerli 5 gündür 1 sanal sunucuyu teslim edemediler ve hep verdiği tarihleri ertelediler (90 aktifden 50 ye kadar düşmesine sebep oldular ve para iadesi dahi yapmadılar) tanındık ve güvenilir firmalardan alışveriş yapmanızı tavsiye ederim

Geçmiş olsun GolDunEll'den herhangi bir ürün almanı tavsiye etmem. Diğer bilindik firmaları tercih edebilirsin.

3 adet .com.tr neye güvenerek aldınız çok merak ediyorum
metunic varken veya daha güvenilir firmalar varken?
ben olsam en kötü bilgim ile internete .com.tr yazar bir yerden alırım, en yüksekte kalanların genellikle çoğu iyi firma
diğer hizmet için bir şey demiyorum tanımam etmem, ama .com.tr de güvenmeniz saçma

+ Genel olarak türk firmalarından domain alınmaz, alıyorsan da uzun zamandır aktif kalan ve bilinen isimlerden alınır. Ben kalkıp tier 3 firmalardan almam. 1 sene sonra çekip giderlerse peşinden uğraşırsınız.

Aynı durum Hostayıcı içinde geçerli 5 gündür 1 sanal sunucuyu teslim edemediler ve hep verdiği tarihleri ertelediler (90 aktifden 50 ye kadar düşmesine sebep oldular ve para iadesi dahi yapmadılar) tanındık ve güvenilir firmalardan alışveriş yapmanızı tavsiye ederim
Verebilecekleri maks hizmet bu zaten. Tier 9999 olarak nitelendiriyoruz biz bu firmaları.
MC-TR üzerinden firma olarak Sanal Sunucu alacak olasam @Önem Bilişim ve Web Hosting için @Crenw.Net tercih ederdim.
Nerde ne aşamada oldukları dışarıdan belli oluyor en azından. Paranızı unutun bence siz :)

Bazı arkadaşlar gülecek eğlencek ama yazık gerçekten.
Vizyon, misyon sağa sola yazarlar. Ama 24 saatde verebilecek ürünü 5 günde veremezler.
Eş, dost ve kanka ayağına satış yapıyorlar. 1 sene sonra nerde olacağınız belli zaten :) Konu hakkında bilgi sahibi olmayanları dolandırmak size yakışıyor zaten.

Screenshot_2.png

Son düzenleme:
Sanal sunucularda 2 haftada teslim edildi 14-15 gün bıyunca sanal sunucum teslim edilmedi bu sebepten sunucunun kitlesi dağıldı

Sanal sunucularda 2 haftada teslim edildi 14-15 gün bıyunca sanal sunucum teslim edilmedi bu sebepten sunucunun kitlesi dağıldı
Sebepleri neymiş ki 2 haftada verememişler? yoksa 2 haftadır ip adresimi bekliyorlarmış veya artık kimin yancı firması ise ondan stok bekliyordur :D

Sebepleri neymiş ki 2 haftada verememişler? yoksa 2 haftadır ip adresimi bekliyorlarmış veya artık kimin yancı firması ise ondan stok bekliyordur :D
Bilmiyorum sürekli akşam yarın teslim edeceğini söyledi

Firma ürünü teslim ettiği için çözüldü olarak işaretlenmiştir. İyi forumlar dileriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl