jonessocute
[05:01:52] [Server thread/WARN]: [cTrap] ⚠ Hata! Lisans anahtarın geçersiz!Sunucumda Herkesi belirli aralıklarla connection timed out hatası ile herkesi atıyor ben konsola herhangi müdahale etmediğim sürece de kimse giremiyor. Velocity den kaynaklı olabilir mi veya herhangi bir eklentiden mi kaynaklı
Zocaming
[05:01:52] [Server thread/WARN]: [cTrap] ⚠ Hata! Lisans anahtarın geçersiz!
Lisans anahtarın geçersiz
[08:31:30] [Votifier NIO worker/ERROR]: [Votifier] Unable to process vote from /80.66.76.130:65226
java.net.SocketException: Connection reset
Votifier işlemiyor.
[05:24:22] [Server thread/ERROR]: [ItemsAdder] Unhandled exception occurred in onPacketSending(PacketEvent) for ItemsAdder
java.lang.UnsupportedOperationException: com.google.gson.JsonSyntaxException: Expected id to be a string, was an array ([-11...60])
İtemsAdders yanlış format hatası veriyor.
[05:24:44] [Server thread/ERROR]: Parameters:
net.minecraft.network.protocol.game.PacketPlayOutOpenWindow@609882f7[
a=30
b=net.minecraft.world.inventory.Containers@605483d1
c=translation{key='entity.minecraft.villager.librarian', args=[]}[style={hoverEvent=HoverEvent{action=<action show_entity>, value='net.minecraft.network.chat.ChatHoverable$b@537fd666'},insertion=ff8c38af-b5e0-431b-b82c-9f6d305d75e2}]
]
Gui hatası.
jonessocute
Votifier public key doğru bağladığınızdan emin ol yapamazsanız vds aldığınız yerden destek alabilirsinLisans Geçersiz olduğunu biliyorum
votifier nedense arada böyle hata atıyor
İtemsadder hatasınıda çözemedim
gui hatasınıda
Zocaming
itemsadder sorunsuz çalışıyorVotifier public key doğru bağladığınızdan emin ol yapamazsanız vds aldığınız yerden destek alabilirsin
İtemadders (ProtocolLib.jar) dosyasını bulamıyor galiba yanlıs anlamadıysam.
Gui hatasıda itemadders kaynaklı olabilir deluxemenus üzerinden menüleriniz var ise
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!