Sol Reklam

Çözüldü Sunucudan çıkıp girince, olan eşyalar siliniyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kullanici0000

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
10
Puanlar
430
Yer
NewYork
Minecraft
FertuzNetwors

Discord:

asdGetDo#5362

Sunucuya girip envantere eşya alıp, daha sonra çıkış yapıp, tekrar girince eşyalar siliniyor, bu neyden kaynaklıyor olabilir?

Hocam, AuthMe ile Essentials'ı güncelleyebilir misiniz? Daha önce bu konuda sorun yaşamıştım

Hocam, AuthMe ile Essentials'ı güncelleyebilir misiniz? Daha önce bu konuda sorun yaşamıştım
authme güncel 5.6.0 sürümü var son sürüm zaten
EssentialsX-2.20.0-dev+20-582a357
son sürüm güncel

AuthMe config dosyanızda ProtectInventoryBeforeLogIn: Bu kısmı false yapınız.
Essentials ve Authme'yi güncelle. Dosyaların gitmez, yedek al sonrasında ise jar dosyalarını güncelle.
Loglardaki hataları kontrol et ve düzeltmeye çalış.
Onun dışında sunucun çöküyor olabilir, sunucu çöktüğünde kaydedilmeden bir anda sunucu kapanır. Yani sunucu biraz geri alınır ve envanter silinebilir.

AuthMe config dosyanızda ProtectInventoryBeforeLogIn: Bu kısmı false yapınız.
Essentials ve Authme'yi güncelle. Dosyaların gitmez, yedek al sonrasında ise jar dosyalarını güncelle.
Loglardaki hataları kontrol et ve düzeltmeye çalış.
Onun dışında sunucun çöküyor olabilir, sunucu çöktüğünde kaydedilmeden bir anda sunucu kapanır. Yani sunucu biraz geri alınır ve envanter silinebilir.
denedim maalesef çalışmadı bu yazıyı farklı bir forum sitesinde görmüştüm ayrıca sunucudan çıktıktan sonra kaydetmiyor tam olarak

denedim maalesef çalışmadı bu yazıyı farklı bir forum sitesinde görmüştüm ayrıca sunucudan çıktıktan sonra kaydetmiyor tam olarak
logs kayıtlarınıza bakın hata veren bir şey vardır

Çözüldüyse konu kilit :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!