Çözüldü Sunucudan çık gir yapınca can 10 dan başlıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wibonsue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 219
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wibonsue

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
4
Minecraft
wibonsue

Discord:

wibonsue#8862

Merhaba arkadaşlar sunucum biraz değişik bir sunucu canlar normal minecraftta 20 fakat benim sunucumda 1500 falan ve insanlar çık gir yapınca çıkarken ki canı neyse girince de o olmasını istiyorum nasıl yapabilirim ? Skript yazardım her joinde /heal almaları için fakat bunu yaparsam bir boss ile kapışırken çık gir yapıp canlarını doldururlar nasıl yapabilirim ?

Hocam combatlogx eklentisini kurdum ve sunucumda kullanıyorum artık cidden çok güzel fakat bu çözümüm olmadı.

bossları farmlamak için bossun yakınında combat tagın bitmesini bekleyip çık gir yaparsa bossu canı dolmadan kesebilir.
hele 2 arkadaş için çok sıkıntı olur senle ben gittik bossun yanına ben bossa dalıyorum canını %20 indiriyorum sonra uzaklaşıp combat tagımın bitmesini bekliyorum, sen boss canını doldurmasın diye onu tutuyor ben oyuna çık gir yapıyorum 30 saniye geçiyor arkadaşım ölmek üzere ama ben çık gir yaptım canım full. Bossun dibindeyim sen de bossun canını %20 daha indirmişsin %60 canı kalmış bossun ama ölmek üzeresin ve orda bossun targetini ben alıyorum sen çık gir yapıyosun full hp geliyosun, Böyle böyle büyük sıkıntı yaşarım sunucum PvE üzerine kurulu oldugu için, başka bir öneriniz var mı aceba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl