Çözüldü Sunucudan birden herkezi atıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MaskeliPeder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.657
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim dediğim plugini yüklermisin sadece calc komutu engellemıyor worldeditin birçok bugunu kaldırıyor yapan herkimse /m den yada baska bir yerden baska bir oyuncuya calc ın yanında for vs kodunu gonderdiği zaman sunucu gg oluyor.

Az araştırdım da kesin bir çözüm yok gibi. Eklentilerini ve dünyaları yedek al sonra eklentileri sil sunucuyu başlat bekle biraz atmasını atmazsa sorun eklentidedir. Atarsa dünyaları silip bekle atmazsa sorun dünyadadır. Eğer ikisinde de atıyorsa hostta veya spigotunda falan bir sorun vardır.

skriptlerini kontrol et, kotü amaçlı yazılım varsa sil.
kickall gibi komutları engellemeyi dene.

ViaVersion var galiba? Varsa o kickliyor bu şekilde.

ViaVersion var galiba? Varsa o kickliyor bu şekilde.
Sildim denedim atıyor
skriptlerini kontrol et, kotü amaçlı yazılım varsa sil.
kickall gibi komutları engellemeyi dene.
Hepsi Engelli yine atıyor
Az araştırdım da kesin bir çözüm yok gibi. Eklentilerini ve dünyaları yedek al sonra eklentileri sil sunucuyu başlat bekle biraz atmasını atmazsa sorun eklentidedir. Atarsa dünyaları silip bekle atmazsa sorun dünyadadır. Eğer ikisinde de atıyorsa hostta veya spigotunda falan bir sorun vardır.
Denedim yine atmaya devam ediyor

Garip NametagEdit sil öyle dene olmadı consolu dikkatli şekilde bak illa bir şey hata veriyordur.Olmadı spigotunu değiştir spigot hata verdiriyordur en son hangi plugin yükledin ona bak.

Diğer arkadaşların da değiği gibi nametah edit sorun olabilir. Belki şu olabilir tahmin benimki. Sunucunda nametageditten başka aynı işlevde başka bir plugin çakışmış olabilir mi? Umarım sorunu çözersin.

Sorun plugine hostinge vesaire bağlı değildir henüz Türkiye de nadir olan bir saldırı yiyoruz ve çoğalmayada devam ediyor.

Garip NametagEdit sil öyle dene olmadı consolu dikkatli şekilde bak illa bir şey hata veriyordur.Olmadı spigotunu değiştir spigot hata verdiriyordur en son hangi plugin yükledin ona bak.
Hocam sorun şuki sadece bizde değil başka arkadaşlarlada iletişime geçtim onlardada başlamış bu sorun 2 gündür nametagediti denedim yine atmaya son gaz devam Üstelik tek sunucudan değil direk serverden atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl