Çözüldü sunucudan atma sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Atalente
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.363
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Atalente

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
58
Minecraft
Equettin

Discord:

Efe#0001

Sunucumda oynarken birden lag girdi 15 20 saniye sonra herkesi birden attı sunucudan ben hariç problem nedir çözemedim yardım etcek var mı?

Log kayıtlarınızı atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.

BungeeCord kullanıyor musunuz?

Merhaba, bağlantı ile atmak yerine kaynak kodları buraya atar mısınız? ( Siteye giriş yapamıyorum. )

@Atalente atmış olduğunuz mesaj diğer üyeler tarafından çok zor okunduğu ve cihazlarda donmalar yarattığı için kaldırıldı. Lütfen hata kayıtlarınızı Code etiketleri içinde paylaşınız.

Sunucumda oynarken birden lag girdi 15 20 saniye sonra herkesi birden attı sunucudan ben hariç problem nedir çözemedim yardım etcek var mı?
sunucunda herangibi bir worldedit veya bir ağır skript varsa lutfen onlar kaldırıp denıyın çünkü bir sunucu vardı worldedit kullandıgımda çöküyordu sonra bildirdim yetkılere sonra ban yedım

sunucunda herangibi bir worldedit veya bir ağır skript varsa lutfen onlar kaldırıp denıyın çünkü bir sunucu vardı worldedit kullandıgımda çöküyordu sonra bildirdim yetkılere sonra ban yedım
Worldedit tabiki var? Ama bununla alaklı oldugunu düşünmüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl