Çözüldü Sunucudaki Hata Ve Erorlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan abnid123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.611
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abnid123

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu benim sunucum fakat 1 ay geçtikten sonra hata almaya basladım bu logu ilgilenirseniz sevinirim

1. HATA:
plugins\Ban_MuteManager\config.yml configde aşırı hata var.
2. HATA:
FarmProtect plugininde bir sıkıntı var.

Ban_MuteManager in config ini sil tekrar düzenle.
FarmProtect pluginini sil yenisini indirip yükle.

Ban_MuteManager in config ini sil tekrar düzenle.
FarmProtect pluginini sil yenisini indirip yükle.
Dediklerinizi uyguladim fakat olmadi. hala sunucumda erorlar var. Logu tam incelediginizden eminmisiniz ?

• Skript Eklentisi sunucunun sürümüne uygun değil.
  • Ban_MuteManager Eklentisi hatalı.
  • FarmProtect Eklentisi hatalı.

"Bunları nasıl çözerim?" diyorsan,eklentileri guncelleyebilirsin ya da sunucunun surumune uygun olan versiyonlarını indirebilirsin.

Ded

Ban_MuteManager Eklentisi hatalı.
    FarmProtect Eklentisi hatalı.

"Bunları nasıl çözerim?" diyorsan,eklentileri guncelleyebilirsin ya da sunucunun surumune uygun olan versiyonlarını indirebilirsin.
Dediklerinizi Tane tane Yaptim fakat olmadi skript eroru gitti mute manager gitti farm gitti chest cfommands kaldi ? ve yazilar cok degisk <zasd gibi[DOUBLEPOST=1522529146,1522528857][/DOUBLEPOST]Ded

Ban_MuteManager Eklentisi hatalı.
    FarmProtect Eklentisi hatalı.

Dediklerinizi Tane tane Yaptim fakat olmadi skript eroru gitti mute manager gitti farm gitti chest cfommands kaldi ? ve yazilar cok degisk <zasd gibi

Ded

Dediklerinizi Tane tane Yaptim fakat olmadi skript eroru gitti mute manager gitti farm gitti chest cfommands kaldi ? ve yazilar cok degisk <zasd gibi[DOUBLEPOST=1522529146,1522528857][/DOUBLEPOST]Ded

Dediklerinizi Tane tane Yaptim fakat olmadi skript eroru gitti mute manager gitti farm gitti chest cfommands kaldi ? ve yazilar cok degisk <zasd gibi
Mevcut loglarınızı tekrardan atarmısınız? Şu anki loglarınız.

Ban_MuteManager Hatalı sil güncel sürüm yükle
FarmProtect in plugin.yml si bozulmuş Sil güncel sürüm yükle
Skript pluginin versiyonu uyumsuz uyumlu bir versiyon kur sunucuna
Chestcommands da oluşturdugun menüler hatalı.[DOUBLEPOST=1522542860,1522542777][/DOUBLEPOST]Chestcommands kodlamasını bomsuz utf-8 yap

Ded

Chest Commands'daki menülere isim, satır ve positionlar eklememişsin.

Chest Commands'daki menülere isim, satır ve positionlar eklememişsin.
Ekledim. Yine hata verdi ayrica sunucudaki kasalar filan hep asdasd filan bide warplara giidnce geçersiz dünya diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl