Çözüldü sunucudaki bir map'e ışınlandığında server donuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ihsan8070

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
serverimde orman ve orman2 diye 2 tane map var oyunculara açık normal survival mapları orman2 de lag oluyor ama orman1 de felaket bir şekilde lag oluyor mesela warp orman yazıyorum envanter 5 saniye sonra geliyo oyuncular 5 saniye sonra hareket ediyo anlayağınız donuyo nasıl düzeltebilirim bu arada map biraz eski oyuncular talan etti ortalığı

serverimde orman ve orman2 diye 2 tane map var oyunculara açık normal survival mapları orman2 de lag oluyor ama orman1 de felaket bir şekilde lag oluyor mesela warp orman yazıyorum envanter 5 saniye sonra geliyo oyuncular 5 saniye sonra hareket ediyo anlayağınız donuyo nasıl düzeltebilirim bu arada map biraz eski oyuncular talan etti ortalığı

Sunucunun Ram Gb Tını Arttırman Gerek Misal 1 Gb Sunucuda 2 World + 50 Plugin Olursa Kasması Normaldir Yani Lagı Gidermek İçin Raminizi Arttırmanız Gerek.

Yada Sizin İnternetinizde Bir Problem Bulunmakta

%40 İhtimalle Ram'den kaynaklı bir sorundur sunucuya aşırı gereksiz plugin yüklerseniz ve sahte plugin kullanırsanız bu lag olabilir.
2. Sebep SpartaGuy'ın dediği gibi pistonlu bir sistem yapılmıştır. bu sebepten lag oluyordur bu sistemin nerede olduğunu bulamayacağınız için duyuru yapıp ormanlar şu tarihde sıfırlanacaktır yazınız
3. sebep sunucunuzda aşırı derecede fazla world bulunmakta olabilir eğer sunucunuzda fazla map varsa bu maplerdede büyük yapılar varsa bi ihtimalle kastırabilir.

sunucuda temel pluginler var 27 tane pl var 6 gb ram verdim 20-25 kişi giriyo 1000 mbps internet yani vds suncum var.

Chunk fix atın. çözülecektir , teşekkürler.

sunucum 1.12.1 dediğinizi araştırdığımda pek bişey bulamadım yardımcı olabilirmisiniz

Sunucudan kaynaklanan bir sorun mu yoksa oyuncuların FPS sorunu mu? Onu yazarsanız sevinirim

sunucuda mesela o maptaki birine ışınlanınca eşyalar geç geliyor envanterine ve biraz fps sorunuda var

Sunucu RAM'i ne kadar?

yazmıştın oraya 6 gb verdim diye 2.5 gb kullanıyo suan

Ayarlar >> Video Ayarları >> Görüş mesafesi : 4 Short yap Ondan sonra bir dene aynı sorun oluyor ise harita çok büyüktür o yüzdendir

sunucu ram i ile alakasi yok.
en fazla lag olur duraksar , devam eder.
chunk fix i arastirin dedim ama bulamamissiniz.
MC-EDIT indirin map inizi oraya atin fix ve benzeri işlemler var onlari yapin duzelecektir.

Sorun çözüldüyse belirtin lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl