Çözüldü Sunucu'da Yere Eşya Atılmıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sunucunuzdaki pluginlerin bir fotoğrafını atar mısınız?

ActionBarAPI | Announcer | ASkyBlock | AuthMe | BlockParticles | bStats | ChestCommands | Citizens | ClearLag | CommandNPC | DeluxeMenus | Essentials | EssentialsGeoIP | EssentialsX | EssentialsXChat | EssentialsXGeoIP | EssentialsXMPP | EssentialsXProtect | EssentialsXSpawn | EssentialsXXMPP | GroupManager | GuiBalance | HolographicDisplays | IslandBorder | LockettePro | MCStatsXYZ | MobStacker | MOTD | Multiverse-Core | NametagEdit | NBTAPI | PlaceholderAPI | PluginMetrics | ProtocolLib | RepairGui | SilkSpawners | skDragon | SkinsRestorer | SkQuery | skRayFall | Skript | TitleManager | update | Updater | Vault | WorldEdit | WorldGuard Pluginlerden hiç bir sorun almıyorum.

Son düzenleme:
Sorunu buldum ve çözdüm bu konuya mesaj yollayıp yardımcı olan herkeze teşşekür ederim iyi Forumlar.

Sorununuzu nasıl çözdüğünüzü anlatırsanız seviniriz. Bu hatayla karşılan kişilerin sorununu hemen çözmesinde bir nebze yardımcı olabilirsiniz.

Sorununuzu nasıl çözdüğünüzü anlatırsanız seviniriz. Bu hatayla karşılan kişilerin sorununu hemen çözmesinde bir nebze yardımcı olabilirsiniz.

Sorunu şöyle buldum. Sunucuyu kaydedip 2 şer 3 er olmak üzere pluginleri silmeye başladım ondan sonra ise sorun plugini testpit edip yeni version'nunu indirdim Sorunu böylece çözmüş oldum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl