Çözüldü Sunucuda saniyede 500 tane mob doğuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BitterRevenge.

ablan star bebeğim
Elmaslar
151
Minecraft
BitterRevenge

Discord:

BitterRevenge#3805

Selamun Aleyküm arkadaşlar.
spigot.yml bukkit.yml dosyalarında mob doğma sayısı default, sunucuda difficulty 0 çekiyorum, worldguard ile mobların doğmasını kapatıyorum ama her /mobkill all çektiğimde 400-500 tane yaratık siliyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Bence orda yazan rakama inanmamalısın, bende de oluyordu bazen (hata sanırım).

Selamun Aleyküm arkadaşlar.
spigot.yml bukkit.yml dosyalarında mob doğma sayısı default, sunucuda difficulty 0 çekiyorum, worldguard ile mobların doğmasını kapatıyorum ama her /mobkill all çektiğimde 400-500 tane yaratık siliyor. Bunu nasıl çözebilirim?
/mobkill | Essentials eklentisi ile yapmaktadır, Essentials chunk verilerini tutar ona göre mobkill ile mobları siler ama sen chunk yenilemeden her yerde kapatırsan moblar silinir ama Essentials loglarında silinmez. Bundan ötürüdür oradaki yazı her zaman doğruyu yansıtmaz, sağlıcakla

Bence orda yazan rakama inanmamalısın, bende de oluyordu bazen (hata sanırım).
/mobkill | Essentials eklentisi ile yapmaktadır, Essentials chunk verilerini tutar ona göre mobkill ile mobları siler ama sen chunk yenilemeden her yerde kapatırsan moblar silinir ama Essentials loglarında silinmez. Bundan ötürüdür oradaki yazı her zaman doğruyu yansıtmaz, sağlıcakla
Yardımlarınız için teşekkürler, konuyu çözüldü olarak işaretlemiştim zaten. Hallettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl