Çözüldü Sunucuda reload çekince başlamıyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yavuzkel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.144
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yavuzkel

Koruma 1, Keskinlik 3
Elmaslar
204
Minecraft
Strom_Breaker

Evet millet sunucuda konsoldan veya oyun içi reload çekince oyundan atsa bile oyunun devam etmesi lazım
ama devam etmiyo ve konsol tıkanıp kalıyor
en azından konsolda kapansa otomatik açılacak.Batihostun zımbırtısını kullanıyorum.

Derdime çare.
Bu reload çektigınde yenıden başlaması lazım
reload çekmeden stop komutunu giriyorum.

Neden? Ama bilmiyorum batıhost, sunucularında oyun içi reload çektiğimizde herşey yaşanabiliyor mesala ben reload çekmiştim bir kere sunucu açılmıyordu pluginleri sıfırlayıp tekrar 0'dan yapmak zorunda kaldık en iyisi skript ile oyun içi ''/reload'' komudunu engellemek.
Batihost'da bazı sunucularda böyle sıkıntılar oluyor ilgilenirlerse güzel olur.
Belki loglarla alakalıdır bir pluginle alakalıdır diyeceğim sanmıyorum..

Neden? Ama bilmiyorum batıhost, sunucularında oyun içi reload çektiğimizde herşey yaşanabiliyor mesala ben reload çekmiştim bir kere sunucu açılmıyordu pluginleri sıfırlayıp tekrar 0'dan yapmak zorunda kaldık en iyisi skript ile oyun içi ''/reload'' komudunu engellemek.
Batihost'da bazı sunucularda böyle sıkıntılar oluyor ilgilenirlerse güzel olur.
Belki loglarla alakalıdır bir pluginle alakalıdır diyeceğim sanmıyorum..
o zaman her işlemde stop çekmemız lazım.

bendede var o sorun reload atmam gerekirken konsolda saçma saçma errorlar oluyor ancak kapatıp açtığımda düzeliyor. BATIHOST kullanıyorum

Dediğim gibi sorun genel batıhost forumu kullansaydı etiketliyecektim malesef ticket atıcağız gibi.

Dediğim gibi sorun genel batıhost forumu kullansaydı etiketliyecektim malesef ticket atıcağız gibi.
batıhost gecen sene kullanıyordu sımdı neden kullanmıyor acaba
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

sorun çözülmedi ama çözülmüş var sayalım
PLS konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl