Çözüldü Sunucuda ram yetmemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Thomas Shelby

Tabanları Yağlama Vakti
Elmaslar
336
Minecraft
dragondemon68

Discord:

Sherlock#5773

Merhaba, sunucu kurduk herşey güzel TPS, ,tick falan iyi ama Bu ram nedense yetmiyor. Sunucuda şu an 11 kişi var ve ram kullanımı 12 000\16000 aşırı fazla yani bu kadar kişiye göre. Sizce kullandığım ne yüzünden ola bilir? NOT: VDS kullanıyorum

1727004803096.webp

Paralı olan pluginler lisanslı herşey iyi ama gadgetsmenunün ücretsiz versiyonunu kullanıyorum.

1727004859593.webp

Acaba kendi yazdığınız bir plugin veya skriptte PlayerQuitEvent'i iptal etmiş olabilir misiniz ? Temel hali ile ne kadar ram kullanımı var kontrol edebilir misiniz ?

Merhaba,

paketinizin optimize edildiğinden emin olun. Gereksiz plugin kullanımı, özellikle de skriptler çok fazla yormaktadır.

Merhaba sunucunuzdaki serbest ram miktarı ne kadar onu kontrol edebilir misiniz lütfen.

baslat.bat dosyasına -Xms Eklemeyin -Xmx tek olsun

timings raporu göndermemişsiniz.

Scriptler çok yüklenir sunucuya

baslat.bat dosyasına -Xms Eklemeyin -Xmx tek olsun
hocam bu mevzu çok eskiden 2012 craftbukkit dönemlerinde geçerli bir şeydi, artık 2024 yılında geçerli değildir, xms ve xmx değerleri aynı olması veya xms kalkması yerine xms'i 128M ayarlayıp xmx'e verilecek max ram yazılması daha mantıklı ve sağlıklıdır

39 menu var deluxemenusde ve hepside büyük menüler. Marketi full deluxemenusde yapmıştım. Şimdi bazı pluginleri ve skriptleri silip deneyeceğim. Bu menüler lag yapar mı bu arada?

39 menu var deluxemenusde ve hepside büyük menüler. Marketi full deluxemenusde yapmıştım. Şimdi bazı pluginleri ve skriptleri silip deneyeceğim. Bu menüler lag yapar mı bu arada?
Log tutar, lag yaratmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl