Çözüldü Sunucuda Pra Birimi Değiştirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deniz1453

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Ctesia

Discord:

cmz2b#7538

minecraft sunucumda para birimim var q ya kadar ama q dan sonra yok ve bazı oyuncular q yu da geçiyor ss atayım anlayacaksınız
Screenshot_3.png
SS LERİ ATTIM GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ 999Q DAN SONRA PARA BİRİMİNİN BİRİMİ YOK NASIL ONA BİRİM EKLEYEBİLİRİM
Screenshot_4.png

Merhaba öncelikle scoreboard kısmını düzeltelim Bakiye kısmındaki kodu sil ve şunu yaz %vault_eco_balance_formatted% ondan sonra hangi plugini kullanıyorsansa reload at plye bu birim olarak grünmesini sağliyacaktır

Ondan sonra Essentials > Config > max-money: 1000000000000000000 şu kısmı şöyle yap ve /essentials reload komutunu kullan

Sıra geldi para birimini değiştirmeye PlaceholderAPI > Config ve orda trillions billions kısımlarında "K" "M" "B" gibi şeyler olucaktır onları kendine göre türkçeleştir örneğin "K" Kısmını Bin yap ayarladıktan sonra her şeyi oyuna dön ve şunu yaz
/papi reload

PlaceHolderAPI eklentisi gereklidir !

Yardımcı olduysam ne mutlu bana.

Merhaba öncelikle scoreboard kısmını düzeltelim Bakiye kısmındaki kodu sil ve şunu yaz %vault_eco_balance_formatted% ondan sonra hangi plugini kullanıyorsansa reload at plye bu birim olarak grünmesini sağliyacaktır

Ondan sonra Essentials > Config > max-money: 1000000000000000000 şu kısmı şöyle yap ve /essentials reload komutunu kullan

Sıra geldi para birimini değiştirmeye PlaceholderAPI > Config ve orda trillions billions kısımlarında "K" "M" "B" gibi şeyler olucaktır onları kendine göre türkçeleştir örneğin "K" Kısmını Bin yap ayarladıktan sonra her şeyi oyuna dön ve şunu yaz
/papi reload

deniyorum şimdi

/papi reload

evet denedim sonra oyunda herkezin parası maksimum oldu ve ben o para birimi kısmına wetrillions da ekledim fakat oyuna girince çalışmadı papi reload attım gene olmadı acaba nasıl yapacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl