Çözüldü Sunucuda Özel Fork Kullanmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Murtatan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 172
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Murtatan

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
90
Minecraft
Murtatan

Discord:

Murtatan

FlameCord, FlamePaper gibi özelleştirilmiş ve geliştirilmiş* olduğu iddiasıyla satılan ücretli forklar gerçekten Paper ve Velocity'den daha mı iyi? Tamamen bilgisiz olduğum bir konu olduğu için bu konuyu açıyorum. Ücretli fork almak sunucu performansı için iyi olabilir mi?
@| BeyazPolis | siz bu konuda bir yanıtta yazmıştınız ama konu tam olarak bu değildi. Daha detaylı bilgi verir misiniz?

FlameCord, FlamePaper gibi özelleştirilmiş ve geliştirilmiş* olduğu iddiasıyla satılan ücretli forklar gerçekten Paper ve Velocity'den daha mı iyi? Tamamen bilgisiz olduğum bir konu olduğu için bu konuyu açıyorum. Ücretli fork almak sunucu performansı için iyi olabilir mi?
@| BeyazPolis | siz bu konuda bir yanıtta yazmıştınız ama konu tam olarak bu değildi. Daha detaylı bilgi verir misiniz?
Velocity şuanlık bazı bungee forklarından daha iyi ve daha kararlı velocity tercih edebilirsiniz.

Hepsi için geçerli olmasa da fork satan adamların büyük çoğunluğu güzel gözüken bir konu tasarımı ve buzz wordler ile müşteriyi kandırma yolunda. Hepsi için geçerli olmayan kısım ise optimizasyonla alakasız.

Eğer fork ile bir şey yapmak mümkün olsaydı. Bazı sunucular +400 falan oynatırdı stabil şekilde tek bir server ile. Bunu kanıtlayan tek bir fork yok. Olsaydı millet kapış kapış onu alırdı zaten. En büyük fork dağıtıcısı olan eleman sınırsız banlandı zaten. Paper + velocity kullanmak yeterlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl