Çözüldü Sunucuda modlar çalışmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xpewnn

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
omur77

Discord:

omur99

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 hafta önce fabric sunucu açtım. Düne kadar bir sorun yoktu, modlar çalışıyordu. Ama dün sunucuya girdiğimde modlar çalışmıyordu. Modlara güncelleme geldide ondan çalışmıyor diye düşündüm. Kullandığım tüm modları güncelledim. Fakat genede çalışmıyor. Ama şöyle bir sorun var kendi survival dünyamda çalışıyor. Yani modlar çalışıyor normalde.

Hocam paylaştığınız log dosyasına göre herhangi bir hata gözükmüyor. Sorun halen devam ediyor mu ?

Hocam paylaştığınız log dosyasına göre herhangi bir hata gözükmüyor. Sorun halen devam ediyor mu ?
Hayır sorun devam etmiyor. SagaNetwork hatası yüzünden sunucu Fabric den Vinilla ya dönmüş. Modlarda bu yüzden çalışmıyormuş. Yeni fark ettim.

Hayır sorun devam etmiyor. SagaNetwork hatası yüzünden sunucu Fabric den Vinilla ya dönmüş. Modlarda bu yüzden çalışmıyormuş. Yeni fark ettim.
Eğer sorununuz düzeldiyse konunuzun ön ekini "Çözüldü" olarak işaretleyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl