Çözüldü Sunucuda Mob Doğmama Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TunaRowsy1

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
TunaRowsy

Discord:

TheRowsy#2809

Arkadaşlar ben arkadaşlarımla beraber oynamak için aternos'dan bir sunucu açtım.Gamerule,difficulty mob spawning için hiçbir sorun yok ama geceleri etrafta hiç canavar spawn olmuyor.Aternosda olabilir sorun diye dünyayı server.pro ya taşıdım fakat hala sorun devam ediyor.Multiverse Core indirip yeni bir dünya oluşturdum,yeni oluşan dünyada hiçbir sorun yok moblar doğuyor.
/mvm set animals true
/mvm set monsters true
Bu komutları da denedim herşeyi denedim ama bir işe yaramadı lütfen yardım edin.

Spawner veya summon koduyla mob doğuyor onda bir sorun yok lütfen yardım +

Multiverse eklentisinde şu eklere bi göz atın ;

Kod:
Survival:
animals: true
pvp: false
alias: ''
blockBlacklist: ''
worldBlacklist: ''
spawn: 48:72:-366:-90.59987:4.799964
mobs: true
price: 0.0
environment: NORMAL
editWhitelist: ''
playerBlacklist: ''
playerWhitelist: ''
editBlacklist: ''

server propeties den ayarla

Bu hata Aternos sunucularında çok sık görülmektedir. Aternos'un özel dosyalar bölümünden PVP'yi açman gerekir. Bunun yanı sıra eklentinin sürümün ile uygun değil ise problem çıkartabilir. Normal olarak o komutların çalışması gerekiyor. Discord adresin var ise daha çok yardım edebilirim.

Sunucu panelinden 'monsters' değerini 'true' olarak değiştir, '/difficulty normal' komutunu gir eğer çalışmazsa tekrar yazabilirsin.

Durum bu single playerde her taraf mobla dolu fakat sunucuda hiç yok cevapladığınız için teşekkür ederim hepsini denedim ama olmadı başka bir çözümü var mıdır? server.pro'da da bir değişiklik olmadığı için aternosa döndüm,pluginleri sildim pvp zaten açıkmış vb hepsini yaptım lütfen yardım arkadaşlar
2019-07-27_02.01.16.png
2019-07-27_02.01.16.png2019-07-27_02.01.16.png

Multiverse-Core indirip oyun içerisinde /mvm set monsters true yazar mısın? Server.properties dosyasından mob doğumu açık mı? /rg oluşturduysan /rg flag __global__ mob-spawning allow yazar mısın? Bunlar sorununu çözecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl