Çözüldü Sunucuda Lag sorunu ( TPS )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

2AdamMC

Oyunun sonunda her yol, ayrı bir sondur.
Elmaslar
124
Minecraft
Mr_Gokhan

Discord:

Gökhan#5964

İlk önce merhaba,
Sunucum yeterli olduğunu düşünüyorum ram bakımından çünkü;
8 GB ram'in 7.850 MB kullanıyor ve 3.400 Boşta.
eskiden 50 60 kişide birşey olmuyordu şimdi
20 kişide TPS 8-6 üstüne çıkamıyor
Lütfen yardım edin.

timings Raporu :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Logları sil iyi gelir bence.

İlk önce merhaba,
Sunucum yeterli olduğunu düşünüyorum ram bakımından çünkü;
8 GB ram'in 7.850 MB kullanıyor ve 3.400 Boşta.
eskiden 50 60 kişide birşey olmuyordu şimdi
20 kişide TPS 8-6 üstüne çıkamıyor
Lütfen yardım edin.

timings Raporu :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Hosting'inize ticket atın.
Hosting'inizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olurlar.

Yapılması Gerekenler ?

Öncelikle Boş Pluginleri Siliniz !
Sunucu Türü : (OpSkyblock İse Boş Spawnerleri Kırınız)
Eğer Geçmediyse Kurduğunuz Hostingin Sitesine Girin Giriş Yapınız Ve Ticket Veya 7/24 Destek Bölümüne Bildiriniz Geri Dönüş Yapacaklardır Teşekkür İyi Forumlar :}

TornadoSpawner sunucuyu zorluyor olabilir.
TornadoSpawner sunucuyu zorlamıyor, şahsen bizim sunucumuzda var skript kullanmadan önce çok lag vardı pluginini aldık azaldı,

Signcolor gibi eklentileri silmeyi deneyebilirsin, ayrıca gereksiz dünyalar olabiliyor örneğin, world_the_end gibi dünyaları silebilirsin.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca timings raporuna baktım, GiantTrees silmeyi deneyebilirsin.

Son düzenleme:
Bana bir log dosyası gönder. Ondan sonra Şu eklentiyi kur

Bu eklentiyi kurduktan sonra 30 dk boyunca timings al link at

Son düzenleme:
dünyandaki şeyleri schematicle alıp dünyaları silip yeniden oluşturabilirsin timingsde en fazla tps düşüren şeyler dünyaların sıkıntılı multiverse nin klasörünü sil yeniden olussun bide arsalar dünyan sıkıntılıymış yeniden oluşturabilirsin mythicmobs pluginin bozuk essentialsxmpp bozuk essentialsgeoip bozuk antijoinbot bozuk cratesplus bozuk essentials bozuk griefprevention bozuk droptables plugini bozuk wildskript plugini bozuk multiverseportals bozuk bunları silip eyniden kur düzelir ilk başta arsaları kesinlikle degistirmen lazım cünkü bozuk diyor logda sanırım hazır paket kurup sürümmü degistirdin naptın cogu pluginin sürümünle uygulu degil sürümüne göre bida kurmanı tavsiye ederim ayrıca iconomy e gerek yok essentialsın var kullanmadıgın sk eklentilerini silebilirsin vehicles citizens felan var köylü kullanmıyosan silebilirsin ve araba autosaveworld a gerek yok zaten stop cektiginde kaydediyor
Böyle saçma bir kanıya nereden vardın bilmiyorum.

Öncelikle Logu düzeltme işine girelim:
1- Arsalar dünyanda hatalı regionlar var. Bunu Düzeltmek için RegionFixer kullanabilirsin ya da yeniden oluşturabilirsin. Eğer oyuncu kayıtları vb. şeyler varsa RegionFixeri dene.
RegionFixer için:

2- Orman haritanda silinmiş görünüyor. mv remove ile kaydını sil.
3- Şu linkten WildSkripti yükle:

4- Şu linkten Multiverse-Portals'ı yükle:

5- plugins\MythicMobs\DropTables\ExampleDropTables.yml Bu dizinde ki dosyayı sil.
6- EssentialsXMPP ve EssentialsGeoIP eklentileri de diğer essentialslardan dolayı çalışmıyor. İkisininde aynı sürümde olduğunu kontrol et değilse XMPP ve GeoIP yi silebilirsin.
7- AntiBot eklentinin logları varsa temizlemelisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl