Sunucuda lag sorunu çözme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ImButter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.543
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ImButter

» Web site scripter & Mc skripter «
Yasaklandı
Elmaslar
112
Herkese Merhaba Mc-Tr Ailesi.
Bugün size sunucuda lag sorunu nasıl çözülür açıklık getiriceğim.
1-)İlk yöntemimiz ilk öncelikle sunucunuza göre değerler şunlardır;
Sunucunuz 256 mb ise en fazla 5 plugin Haritanın en fazla küçük boy olması lazım
Sunucunuz
500 mb ise en fazla 14 plugin haritanın en fazla küçük boy olması lazım
Sunucunuz 1024 gb ise en fazla 25 plugin haritanın en fazla orta boy olması lazım
Sunucunuz 1.5 gb ise en fazla 35 plugin haritanın en fazla Büyük boy olması lazım
Sunucunuz 2024 gb ise en fazla 45 plugin haritanın en fazla Büyük Boy olması lazım
Sunucunuz 3024 gb ise en fazla 60 plugin haritanın en fazla Süper boy olması lazım

2-)Şimdiki yöntemimiz ise gereksiz pluginleri kaldırmak lag yaratacak örneğin;
feather board gibi kayan yazı plugini
shift sağ tık yapınca basamağın üzerinde alınmayan item plugini (kesinlikle silin adını unuttum hatırlarsam yazarım)
Bu gibi pluginler aşırı lag yaratır bazen sebepsizce çökmelere neden olur

3-)her 2 dakikada bir yeri ve mobları temizleyen bir plugin yükleyin yada skript ile yapınız.

4-)Gereksiz dünyaları siliniz

5-)Eğer skyblock ise şu gibi uyarı yapın "eğer 20 tane golem spawner taşıyan ada görülürse adası silinir"

Konu sonu, Beğendiyseniz bir beğeniyi hor görmeyin.
Emeğe saygı.

Son düzenleme:
Sunucunuz 1.5 mb ise en fazla 35 plugin haritanın en fazla Büyük boy olması lazım
Yazım hatan olmuş düzeltebilirsin. Ayrıca şimdi diyelim ki ben pluginlerimi kendim yazıyorum herşeyi 1 pluginde topladım. Sunucum 1 GB ve lag yapmayacak mı ? Güldürme lütfen.

Yazım hatan olmuş düzeltebilirsin. Ayrıca şimdi diyelim ki ben pluginlerimi kendim yazıyorum herşeyi 1 pluginde topladım. Sunucum 1 GB ve lag yapmayacak mı ? Güldürme lütfen.
yazım hatamı düzelttim. lag olmaz demedim okuyun ve java scripter olduğunu sanmıyorum :). iyi forumlar iyi konu baltamalar.

yazım hatamı düzelttim. lag olmaz demedim okuyun ve java scripter olduğunu sanmıyorum :). iyi forumlar iyi konu baltamalar.
Java bilgim olduğunu söylemedim. Java bilen arkadaşlarım var. Ayrıca plugin sayısına göre lag olmaz. Neyse gereksiz yere tartışmak istemiyorum. İyi akşamlar.

Lütfen Yeşil Renk Kullanmayın Kapalı Yeşil Kullanın Göz Kalmadı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl