Çözüldü Sunucuda Hiçbir Komut Çalışmıyor ( 1.16.5 )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cristiny

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Cristiny
Survival sunucum var, npc ile bir komut açılabiliyor ancak sohbetten yazınca komut çalışmıyor, log hatası veya oyun içi hata vermiyor ve opum var.

Lütfen yardımcı olun sebebi ne olabilir ?

Plugin listenizi atar mısınız?

Buyrun

Ekli dosyalar

• Screenshot_7.png
    Screenshot_7.png
    187,5 KB · Görüntüleme: 85
Npcye girilen komuttan emin misiniz? ve komutu bizimle paylaşır mısınız?

Npcye girilen komuttan emin misiniz? ve komutu bizimle paylaşır mısınız?
Ya durumu şöyle söyleyebilirim oyunun ana sürümü 1.16.5 ve ben de 1.16.5 ile giriyorum ve hiçbir komut kullanamıyorum mesela gamemode geçemiyorum veya tp atamıyorum hiçbir komut kullanılmıyor ama aslında hepsi ekli ve çalışması gerekli

Ya durumu şöyle söyleyebilirim oyunun ana sürümü 1.16.5 ve ben de 1.16.5 ile giriyorum ve hiçbir komut kullanamıyorum mesela gamemode geçemiyorum veya tp atamıyorum hiçbir komut kullanılmıyor ama aslında hepsi ekli ve çalışması gerekli
yetkinizin olup olmadığını kontrol edin.

/gamerule sendCommandFeedback true komudunu oyun içi yazıp, tekrar deneyebilir misiniz? Belki bu komut sorunu çözebilir.

Kullandığınız bir perm plugini varsa kullanmak istediğiniz komutun yetkisini oradan verip birde öyle deneyin.

Kullandığınız permler veya yazılan skriptte hata olabilir.

Skript pluginini silip dener misiniz

Sorun çözülmediyse isterseniz bana logs dosyasını atın bakalım.

Bungeecord kullanıyor musunuz?

Sorun galiba çözüldü veya arkadaş hesap bilgilerini kaybetti, 1 aydır cevap yok.
En kötü yeni hesap açıp geri dönüş yapar mısınız??​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl