Çözüldü sunucuda hesap çalma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

growning

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
13
Minecraft
growning

Discord:

growning

merhaba az önce oyundaki adım diorae ve bide baktım benim hesabın aynısından bir tane daha var
bikaç oyuncununkide aynı bunu yapan her kimse adaları sildi ve chatte küfür spam yaptı
bu sorun neyden kaynaklanır hesap klonlama gibi bişey aynı hesaptan iki tane oluyor sunucuda
Allahtan düzenli yedek alan biriyim de sıkıntı çıkmadı.
Ama bu sorunu çözmem lazım bilen anlayan varsa yardımcı olusa çok sevinirim.

Yönetici hesapları için ip kısıtlaması getiren eklentiler var onları kullanın. OP olan oyuncular için belli ip ler dışından girişi engelliyor. Böyle şeylerde yaşanmıyor doğal olarak.

merhaba az önce oyundaki adım diorae ve bide baktım benim hesabın aynısından bir tane daha var
bikaç oyuncununkide aynı bunu yapan her kimse adaları sildi ve chatte küfür spam yaptı
bu sorun neyden kaynaklanır hesap klonlama gibi bişey aynı hesaptan iki tane oluyor sunucuda
Aynı kullanıcıadıyla farklu uuid ile girilebiliyor diye biliyorum.

nasıl önüne geçebiliriz bu sorunun

Yönetici hesapları için ip kısıtlaması getiren eklentiler var onları kullanın. OP olan oyuncular için belli ip ler dışından girişi engelliyor. Böyle şeylerde yaşanmıyor doğal olarak.
nasıl kullanılıyor tam olarak
ve hangi eklentilerdir onlar

EPOSTAYI DOĞRULAYINCA LİNK GELDİ ANCAK LOBİFİLE DİYE API KEY İSTİOYR ONU NERDEN BULCAZ

Aynı kullanıcıadıyla farklu uuid ile girilebiliyor diye biliyorum.
zaten crackli launcher kullandığınızda böyle olur normal ve zararsız birşey gayet. Authme giriş istiyor ve session idlere bakıyor.

Velocity kullanıyor musunuz? giren kişi şifrenizi doğru yazıp mı girmiş yoksa direkt şifresiz mi girmiş? Lobi sunucusu varsa giriş yapması gereken sunucuyu ekarte edip direkt ana sunucuya mı giriş yapmış?

Velocity kullanıyor musunuz? giren kişi şifrenizi doğru yazıp mı girmiş yoksa direkt şifresiz mi girmiş? Lobi sunucusu varsa giriş yapması gereken sunucuyu ekarte edip direkt ana sunucuya mı giriş yapmış?
velocity kullanıyorum şifremi girip mi girdi onu bilmiyorum

Authmenin bulunduğu sunucu klasöründen kişinin hesabınıza girdiği günün konsol loglarına bakın yazdığı komutlar (/login dahil ) gözükecektir.

Authmenin bulunduğu sunucu klasöründen kişinin hesabınıza girdiği günün konsol loglarına bakın yazdığı komutlar (/login dahil ) gözükecektir.
hocam bugünün loguna baştan sona baktım benim hesabıma sadece benim ipden girilmiş tüm girişlere baktım hepsi benim ip den girilenler

peki birde velocity loguna bakar mısın aynı şekilde ip isim göstericek ama birde girdiği çıktığı sunucuları gösteriyor velocity logda
orda da birşey bulamazsanız bana discorddan yazın oraya geçelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl