Çözüldü Sunucuda hata alıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AmiralCraft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 262
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AmiralCraft

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
35
Minecraft
Palas4

Discord:

Palasu

• benim arkadaşlarımla oynayacağım bir minecraft sunucusu var modlu oynuyoruz sunucuyu exaroton üzerinden kurdum orjinal minecrafttan oyuna giriyoruz sürüm 1.20.1 (47.3.11) forge konsolda herhangi bir hata yok exaroton üzerinden sunucu açılıyor ama minecraft üzerinden sunucuya katılmayı denediğimizde bir hata ile karşılaşıyoruz

• Hata
  • Internal Exception: java.lang.NullPointerException: Cannot invoke ''net.minecraft.nbtCompoundTag.m_128461_(String)'' because ''nbt'' is null

Sunucuya her hangi bir mod yükledinizmi?

VDS'in güvenlik duvarı açık kalmış olabilir mi ? Eğer güvenlik duvarınız açıksa bunu kapatın lütfen.

Merhaba,

Bu hata çoğunlukla modlar arasında uyumsuzluk olduğunda ortaya çıkıyor. NBT (Named Binary Tag) verisinin eksik ya da hatalı olması gibi bir durum var. İlk olarak, hem sunucuda hem de oyuncuların bilgisayarlarında kullanılan modların sürümlerinin birebir aynı olduğundan emin olman gerekiyor. Farklı sürümler bu tarz sorunlara neden olabiliyor.

Ayrıca, sunucuya eklediğiniz son modları kontrol edin, bozuk veya uyumsuz bir mod eklediyseniz kaldırmayı deneyin. Özellikle son yüklediğiniz modlar bu hataya sebep olabilir. Haritada bozuk bir öğe de bu soruna neden olabilir, o yüzden haritayı kontrol etmekte fayda var. Yedekten geri yüklemeyi de deneyebilirsin, özellikle son değişikliklerden sonra bu hatayı almaya başladıysan.

Son olarak, eğer sorun devam ediyorsa, sunucu loglarını biraz daha detaylı incelemek faydalı olabilir, modlar arasında çakışma olup olmadığını görmek için.

Yardımcı olduysam ne mutlu bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl