Çözüldü Sunucuda Fiyat Ayarı Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmektaR_03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 461
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmektaR_03

Yaratık Tuzağı: Çalışıyor
Elmaslar
190
Minecraft
MustafaPvP1

Discord:

EMEKTAR

Merhabalar OpSkyblock açmayı düşünüyorum inşallah. Baştan bir plugin paketi tasarlıyorum fakat adeletli fiyatları nasıl sağlarım? Fiyatların dengesini daha doğrusu.

OPSkyblock sunucusu sonuçta. Marketdeki fiyatlar uçuk olmaması lazım sonuçta kolay olacak. Sadece adaya level veren blockların fiyatlarını yüksek yazarsan en azından rekabet olur. Adada yaptıkları farmlardan para kazanmalarını sağlarsan iyi paraya satabilirlerse yani oyuncuyu serverde tutarsın farm yapmaya çalışır daha fazla.

OPSkyblock sunucusu sonuçta. Marketdeki fiyatlar uçuk olmaması lazım sonuçta kolay olacak. Sadece adaya level veren blockların fiyatlarını yüksek yazarsan en azından rekabet olur. Adada yaptıkları farmlardan para kazanmalarını sağlarsan iyi paraya satabilirlerse yani oyuncuyu serverde tutarsın farm yapmaya çalışır daha fazla.
Oyuncular milyon hesabını daha çok seviyorlar. Mesela 10k yerine o şeyi 10m ye almak kendini güçlü hissettiriyor galiba.

Oyuncular milyon hesabını daha çok seviyorlar. Mesela 10k yerine o şeyi 10m ye almak kendini güçlü hissettiriyor galiba.
Evet Faction sunucumda en yüksek rank 500M di :D Seviyorlar ve biz sevdiklerini yapmaya mecburuz :D

Fiyatlar Orta Düzeyde Olmalı Eğer Fİyatlar Uçuk Olursa Alışta Çok SIkıntı Yaşarsınız. Eğer Ucuz Olursa Hızlıca Kasılıp Sıkılırlar. Herşey Orta Fİyatlı Olmalı Diye Düşünüyorum. İyi Forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl