Çözüldü Sunucuda Craft Yapmayı Nasıl Kapatırım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kalpazankizan321

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
26
Öncelikle Merhaba.
Sunucuda eşya craftlamayı nasıl kapatırım acaba? Envanterimizde bulunan o 4 lük kısma eşya konulmasın veya konulursa da eşya yapılamasın, birleştirilemesin. Sadece envanterimizdeki yerle kalmayalım ayrıyeten crafting tableda da eşya craftlayamayalım. Skriptle olur pluginle olur nasıl yaparım acaba? Araştırdığımda böyle bir konu bulamadım. Böyle bir konu varsa direkt onu da atabilirsiniz.

skript ile on craft: eventi ile yapabilirsin.

Craft yapmayı kapadım öyle sağ ol. Peki oraya hiç eşya konulmamasını nasıl sağlarım?

on craft hakkındaki bazı bilgiler

1592731612814.png

Reis bilmiyorum ki craftın oradaki sayıyı. Tam olarak nasıl yaparım?

Reis keşke anlasam. Biraz daha açabilir misin? Veya bilen biri inventory click eventinde craft kaçıncı slotta onu söyleyebilir mi?

Reis keşke anlasam. Biraz daha açabilir misin? Veya bilen biri inventory click eventinde craft kaçıncı slotta onu söyleyebilir mi?
on inventory click eventinde send "%event-slot%" koy, slota tıklayınca ne mesaj gönderdiğine bak. Oradan öğren kaçıncı slot olduğunu. Bunun gibi şeyler için skripthub sitesini kullanabilirsin

Peki crafting slotuyla inventory slotunu nasıl seçerim? Çünkü ikisinde de 1 2 3 4 var.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

on inventory click:
if clicked slot is 1:
cancel event
böyle yaptığımda envanterdekini algılıyor craftingtekini değil

belki current inventory işine yarayabilir (?)

1592754890407.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl