Çözüldü Sunucuda citizens çalışıyor ama skin verilmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan XRwaii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 365
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XRwaii

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Minecraft
XRwaii

Discord:

xrwaii

Sunucuda citizens 2 eklentisi var /shopkeeper citizens komutunu vs kullanabiliyorum ama /npc skin yapınca skin verilmiyor

Sunucuda citizens 2 eklentisi var /shopkeeper citizens komutunu vs kullanabiliyorum ama /npc skin yapınca skin verilmiyor
Merhabalar

Shopkeeler citizens ile ilişkisi olmayan bir plugin yani citizens olmasa bile shopkeeler ı kullanabilirsiniz.

Npc skin komudu için sunucunuzda skinrestorer plugini olması gerekir. İndirip tekrar deneyin.

Merhabalar

Shopkeeler citizens ile ilişkisi olmayan bir plugin yani citizens olmasa bile shopkeeler ı kullanabilirsiniz.

Npc skin komudu için sunucunuzda skinrestorer plugini olması gerekir. İndirip tekrar deneyin.
hocam shopkeepers ile citizens birlikte çalışabiliyor yani /shopkeeper citizens komutunu kullanınca normal köylü degil de köylü npc olarak oluşuyor ve skinsrestorer eklentisi de sunucuda mevcut sorun başka birşeyden olabilir mi

birde ekleme olarak normal shopkeepers yerine npc olarak kullanmam gerek

Son düzenleme:
Merhabalar

sorun çözüldü citizens 2 eklentisinin son sürümünü yükledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl