Bulundu Sunucuda bir bölgeye girince ekrana yazı çıkması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Refresh

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Minecraft
Refresh

Discord:

refresh

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar..
Öncelikle isteğimi açıkça ifade edeyim. Boxpvp sunucusu yapıyorum ve sunucuda bir bölgeye girdiğim zaman ekranda 'GÜVENLİ BÖLGE' yazmasını istiyorum. Altına ise 'Burada öldüğün zaman eşyaların düşmez yazmak istiyorum.'

Örnek:

Ekran görüntüsü 2024-06-05 223507.png

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar..
Öncelikle isteğimi açıkça ifade edeyim. Boxpvp sunucusu yapıyorum ve sunucuda bir bölgeye girdiğim zaman ekranda 'GÜVENLİ BÖLGE' yazmasını istiyorum. Altına ise 'Burada öldüğün zaman eşyaların düşmez yazmak istiyorum.'

Örnek:

İlk öncelikle Skript kullanma eskidi artık. Şu eklenti işini görebilir:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bunu tek başına kullanırsan pek işe yaramaz bu eklenti bir bölgeye girme ya da çıkma olaylarında komut ekler ve oyuncu bölgeye girince ya da çıkınca komut çalışır eklenti mantığı bu.

Yazıyı ayarlamak için AnnouncerPlus eklentisi kullanabiliriz bu eklenti komut ile oyuncuya farklı türlerde mesaj göndermemize yarıyor. (bkz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
)

AnnouncerPlus yardımıyla yazı komutunu ayarlayıp RegionCommand eklentisine o komutu giriyoruz ardından işlem tamamlanıyor. Biraz ingilizce bilmeniz lazım çünkü wikilerden yardım almanız gerekecek.

@LewisLosa Teşekkür ederim iyi geceler efendim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl