Çözüldü Sunucuda ban sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan enespak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.245
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enespak

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Sunucuma evimde giremiyorum . Banlisiniz diyor. İp değişiyorum yine banlıyım. Telefondan giriyorum yine banlıyım . Ancak aynı hesapla iş yerinde girdiğimde giriyor . Çok acayip bir sorun . Yıllardır ilk defa karşılaştım .çözümü nedir ?

Sunucuma evimde giremiyorum . Banlisiniz diyor. İp değişiyorum yine banlıyım. Telefondan giriyorum yine banlıyım . Ancak aynı hesapla iş yerinde girdiğimde giriyor . Çok acayip bir sorun . Yıllardır ilk defa karşılaştım .çözümü nedir ?
ip ban atmışsınızdır o yüzdendir. :D

Kaydını felan sıfırlar mısın

modemini resetleyip denedin mi ?

Ban-ip dosyası var sunucu klasörlerinin olduğu yerde. Sunucunu durdur ve içini temizle. Sunucuyu başlat tekrar dene.

intarnetten hzr bı tane paket al plugins ve dunya dısındakı properties spigot ları fln hepsini degistir sonra sunucunu ram vererek tekrar baslat sorun cozulur buyuk ıhtımalle

IP ban sadece modemi banlamaz, bilgisayarınız da banlı olabilir. Bilgisayar IP adresini el ile dns atayarak veya dns kayıtlarının yenilenmesini sağlayarak yapabilirsiniz; bu sorununuzu çözebilir ama benim anlamadığım kısım, sunucu sizinse neden unban yapmayı denemiyorsunuz?

VPN ile girmeyi dene bakem :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl