Çözüldü Sunucuda anlam veremediğim bir hata?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wizsagagaga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 541
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wizsagagaga

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
80
Merhaba Bungeecord ile bağlı hub sunucum var lobide falan dururken sorun olmuyor ama mesela 1.16.3 survival sunucusuna bağlanınca bir kaç saniye sonra "''the server you were previously on went down, you have been connected to a fallback server '' hatasıyla beraber sunucudan atılıyorum lütfen yardım edin.

Merhaba Bungeecord ile bağlı hub sunucum var lobide falan dururken sorun olmuyor ama mesela 1.16.3 survival sunucusuna bağlanınca bir kaç saniye sonra "''the server you were previously on went down, you have been connected to a fallback server '' hatasıyla beraber sunucudan atılıyorum lütfen yardım edin.
Bir Eski Plugin Paketi Kullanıyorsunuzdur veya Eski Pluginleri İndirmişsiniz Ondandır Sanırsam.

Bungeecordu kurarken portları ayarlamada bir hata yapmış olabilirsiniz. Ana sunucunuzun server.properties kısmındaki server portunuzu bungeecord configinizde doğru bir şekilde yerleştirdiğinizi kontrol edin.
Eğer her şey sorunsuzsa ve bungeecord ile ana sunucunuz farklı makinelerde yer alıyorsa, makineler arasında bağlantı kurulamıyor olabilir. Ana makinenizin sunucu portu kapalı olabilir firewall'ı devre dışı bırakarak deneyin.

Sorun çözüldü konu kilit+

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl