Bulundu /sunucuadi ile dünyalar arası nasıl ışınlanabilirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gabrin_2468
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 367
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gabrin_2468

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
gabrin_2468

Discord:

gabrin1923

/kitpvp örnek veriyorum bu komudu yazınca kitpvpye ışınlancaz ve bu komut sadece başlangıçta yani lobide kullanılabilecek bunun gibi bir skript lazım pluginde olur hem birşey daha sorucam minecraft chatine yazı yazınca başında köşeli parantez içinde hangi dünyada olduğumuzu gösteriyor bunu nasıl kaldırabilirim + her dünyanın chati nasıl farklı olur
çok şey istedim sanki :)

1. İsteğiniz için bir skript kullanmalısınız.
2.Numaralı istek için tab group.yml tabprefix en aşsagılarda

/kitpvp örnek veriyorum bu komudu yazınca kitpvpye ışınlancaz ve bu komut sadece başlangıçta yani lobide kullanılabilecek bunun gibi bir skript lazım pluginde olur hem birşey daha sorucam minecraft chatine yazı yazınca başında köşeli parantez içinde hangi dünyada olduğumuzu gösteriyor bunu nasıl kaldırabilirim + her dünyanın chati nasıl farklı olur
çok şey istedim sanki :)
Mycommand eklentisi ile /server kitpvp komutunu /kitpvp olarak ayarlayabilirsin.

%player_world% placeholderı ile oyuncunun mevcut dünyasını gösterebilirsin. LPC kullanıyorsan şu şekilde yap;

Kod:
default: "&7[&c%player_world%&7] &fOyuncu &#e1dfff{name} &8▸ &7{message}"

Mycommand eklentisi ile /server kitpvp komutunu /kitpvp olarak ayarlayabilirsin.

%player_world% placeholderı ile oyuncunun mevcut dünyasını gösterebilirsin. LPC kullanıyorsan şu şekilde yap;

Kod:
default: "&7[&c%player_world%&7] &fOyuncu &#e1dfff{name} &8▸ &7{message}"
başka bir yöntemi yokmu bunun

Mycommand eklentisini sunucunuza kurun ve confing yapılarını düzenleyiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl