Sunucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yahyaunlu

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
6
Bir sunucu kitlesinin % kaçı para yatırır % kaçı vip alır

Toplam kayıtlı kullanıcı sayısı ve akşam saati gibi yoğun saatlerde kaç kişi online olur

Zarar ettiği zaman olurmu

Kayıtlı insanların % kaçı sunucuya hala girmektedir

Büyük sunucu sahipleri yazarsa beni bilgilendirmiş olursunuz

Yani zarar ettiği zaman olurmu elbette olur harici hiçbir sorunun kesin cevabı yok kitleye göre değişir

Yani burda önemli olan aslında % kaçı vip kayıtlı kullanıcı oynama oranı

Toplam kayıtlı kullanıcı sayısı ve akşam saati gibi yoğun saatlerde kaç kişi online olur

hocam itemsadder cidden çok iyi bir eklenti sunucunda varsa %10 para yatırma olursa %20 taşır optimize ve gslişmiş yeni nesil sunucu açarsanız para yatırma oranı altar zarar edersin sabret akşam 5 - 6 civarı giren olur 100 kayıtlı kişi varsa 60 girer

Bugüne kadar hep zarar ettim ben

Kayıtlı oyuncu sayısı ile aktiflik miktarı arasında bir orantı olmaz çünkü birçok kişi incelemek için girip kayıt oluyor ve gidiyor. Eğer sunucunuzun paketi özgün ve diğer sunuculardan daha hoş ise destek miktarı artar fakat bunun için sunucunuzun reklamını iyi yapmalısınız. Sunucunuz çok güzel olsa bile yetersiz reklam yüzünden zarara girebilir.

Kitlenin kalitesine bağlı diyebilirim. 300 aktif çekipte aylık 5 bin tl, 50 aktif çekipte aylık 10 bin tl kazanılabilir belki de kitle doğru kitleyse. Her şeyin en iyi olduğu bir sunucuda ortalama aktif sayısının %20si vip olabilir. Toplam kayıtlı kullanıcısı az olmaz bahsettiğim gibi her şeyin en iyi olduğu bir sunucuda aktif sayısı 300-400 civarı olursa kayıtlı kullanıcı sayısı 40 bine yakın olabilir(reklamın gücüne bağlı değişebilir.). Zarar ettiği durumlar olabilir ama her şey en iyi şekilde yapılırsa okullar açıkken bile oyuncu sayısı aynı tutulabilirse neden zarar etsin. Belki de daha fazla bile kazanabilirsiniz kim bilir. Kayıtlı insanların %2si veya %3ü girer diye düşünüyorum en fazla aktifiniz büyük ihtimalle %5 olacaktır. Büyük sunucu sahibi değilim çok fazla küçük çaplı sunucu açtım ve büyük sunucularda yetkili oldum. İyi forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl