Sunucu Yönetimi Toplanıyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Puding Bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 964
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Puding Bey

Elimi tutan yoktu emanetime tutundum.
Elmaslar
708
logo-yilbasi.png

CRAFT RIVER Yetkili Alımı!
Selam dostum, gün geldi çattı ve bi sunucu açiyim dedim. Peki bu sunucu nedir, nereden geldi bu river ismi? Faction olarak karar verdiğim bir sunucu olucak. Zaten bu ülkede doğru düzgün 3-4 sunucu dışında bir şey yok. Ha şimdi dersiniz "benim sunucum kötümü?" Yok kardeşim sunucun kötü değil yürürlüğü kötü.

Neyse biz asıl amacımıza gelelim. Sunucu için doğru düzgün Rehber, Builder, Sponsor gibi ihtiyaçlarımız var. Builder yaş olarak önemli değil, yeteneği ve insanlığı olsun yeter. Rehber işini düzgün olsun yeter. Sponsor olucak kişi ise diyecek bir şeyim bence yok ama +16 yaşı ve üstü olursa çok süper olabilir.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

logo-yilbasi.png

CRAFT RIVER Yetkili Alımı!
Selam dostum, gün geldi çattı ve bi sunucu açiyim dedim. Peki bu sunucu nedir, nereden geldi bu river ismi? Faction olarak karar verdiğim bir sunucu olucak. Zaten bu ülkede doğru düzgün 3-4 sunucu dışında bir şey yok. Ha şimdi dersiniz "benim sunucum kötümü?" Yok kardeşim sunucun kötü değil yürürlüğü kötü.

Neyse biz asıl amacımıza gelelim. Sunucu için doğru düzgün Rehber, Builder, Sponsor gibi ihtiyaçlarımız var. Builder yaş olarak önemli değil, yeteneği ve insanlığı olsun yeter. Rehber işini düzgün olsun yeter. Sponsor olucak kişi ise diyecek bir şeyim bence yok ama +16 yaşı ve üstü olursa çok süper olabilir.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Beni istermisin kanka +9 atarım sunucuya
- Sowingwa :D

"Ekleme" Bence konu yeri burası değil konu yeri "Yetkili Alımları" yerinde olmalı bana göre.

Sunucuya aşçı lazımsa gelebilirim.​

Ben sponsor olabilirim discord adresim mf3085#0351

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl