Çözüldü Sunucu Yönetime Hakkında Yazılım Çalışmamız -FİKİR-

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ATerosa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 662
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ATerosa

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
24
759incis6626543-png.18359

Merhaba MC-TR Ailesi Ben Eski Nicki İle "SystemBugra" Yenisi İle "Aterosa" Uzun Süreden Beri Yazılımla Uğraştığım Doğrudur Fakat Sizlerinde Fikirerinizi Almak İstedim "Sunucu Yönetimi" ile Alakalı Proje Düşünüyorum Sizce Nasıl Fikirler Orataya Çıkacakabilir ?

* Bu konuyu buraya açma sebebim "Sunucu Yönetimi Hakkında" Rehber Bir Proje Olmasıdır !​

Sunucu Yönetimi Denilince Aklıma, İlk Olarak Gelen Şey Güvenlikdir, Çift Faktörlü Doğrulama Sistemi Olsun, Yönetim Yazılımın'da Yazılım Üzerin'de Yetki Sistemi Olabilir Mesela, Yazılım Üzerin'den Sunucunuzda'ki Rehbere Yetki Verdiniz, Yönetim Üzerin'den Mute Yetkisi Falan Olsun, Yazılımı Çok Sağlam Şekil'de Lisans'la Yetkililere .exe Olarak Ver Kursunlar, Yetkiliyi Atmak Zorun'da mı Kaldın? Lisansını Silerek, Yazılımına Son Ver, Bu Kadar Fikir Başlangıç İçin Yeterli Olur Heral'de :D

Sunucu Yönetimi Denilince Aklıma, İlk Olarak Gelen Şey Güvenlikdir, Çift Faktörlü Doğrulama Sistemi Olsun, Yönetim Yazılımın'da Yazılım Üzerin'de Yetki Sistemi Olabilir Mesela, Yazılım Üzerin'den Sunucunuzda'ki Rehbere Yetki Verdiniz, Yönetim Üzerin'den Mute Yetkisi Falan Olsun, Yazılımı Çok Sağlam Şekil'de Lisans'la Yetkililere .exe Olarak Ver Kursunlar, Yetkiliyi Atmak Zorun'da mı Kaldın? Lisansını Silerek, Yazılımına Son Ver, Bu Kadar Fikir Başlangıç İçin Yeterli Olur Heral'de :D
Biliyormusunuz Aklımı Okumuşsunuz :) , Fikir İçin Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl